sa nu imi vina sa cred...
Raspunsuri - Pagina 6
Corina G spune:
Cristina, esti o draguta! Incerc sa nu ma stresez, pe cuvint, dar nu pot. Incerc sa uit si sa ma iau cu treaba etc (sint inca la servici), dar ma tot apuca crampele la fiecare 1/2 ora si iar imi amintesc, si imi fac griji. Crampele astea nu ma lasa sa uit. Nu sint dureroase, sint salbe, dar suficient ca sa ma infricoseze.
Ce sa fac? Nu pot sa ma linistesc... asa am patit si data trecuta, exact aceleasi simptome, si in final mi s-au confirmat si am pierdut sarcina. Offffff...
roxy spune:
nu poti sa-ti iei concediu si sa stau in pat ,macar pana depasesti aceasta perioada?ti-ar prinde tare bine putina odihna,fara efort si mai ales fara stres.Asteptam vesti dintre cele mai bune,iar la servici stai mai pe margine ,nu fa efort ,menajeaza-te ,ca sa fie bebele multumit si sa stea acolo la caldurica.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
neda spune:
Felicitari !!!
Corina, incearca sa bei ceai de Cretisoara. Livia spunea ca ajuta la mentinerea sarcinii.Si un lucru mult mai important NU TE STRESA!Studiile arata ca multe sarcini se pierd si din cauza stresului.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Neda
crinuta spune:
Ia urgent progesteron si du-te acasa. Cere sa iti dea liber. Nu se poate sa nu te inteleaga. Eevntual poti incerca si cu No Spa.
pupici
Crinuta
oana cretu spune:
Acum am vazut mesajul tau! Ma bucur enorm ca usor-usor incep fetele de aici sa iasa la suprafata cu . Tot ce iti doresc este sa ti se implineasca dorinta. Trebuie! Si nu mai stresa, ca nu face bine la bb, se supara pe mamica lui! Te pupam si asteptam si noi rezultatul cu sufletul la gura!
oana-cannes
anemona spune:
Corina, iti spun din experienta mea, cand mi s-a confirmat sarcina aveam crampe exact ca de ciclu, iar doctorita mea mi-a spus ca imediat ce ma doare sa pun un supozitor cu scobutil, sa nu stau asa (unul, chiar doua la nevoie, daca nu cedeaza). Un antispastic poate salva sarcina, sa stii! Asa ca eu zic ca, daca mai simti orice fel de crampa, sa iei un antispastic. Rau nu face, in schimb poate sa salveze situatia. Si cred ca si progesteron ar fi bun, mai ales daca ai avut un spot de sange, nu are ce rau sa-ti faca, macar pana se fixeaza sarcina mai bine. Si bineinteles cat mai multa odihna. Daca ai putea sa iei concediu ar fi cel mai bine.
Fii optimista si fa tot ce poti sa ajuti pe bebe sa stea cuminte!
Asteptam vesti bune azi!
Anemona
Corina G spune:
Buna, dragele mele,
sint intr-o stare mult mai buna. Multumesc mult pt. incurajarile voastre si vorbele bune.
Am primit rezultatele: HCG 145 si prog 27.8 (fiind luate in ziua a 31-a). Asistenta m-a asigurat ca valorile sint excelente. Acum tot ce imi ramine e sa ma linistesc si sa ma rog sa fie bine pina la sfirsit!
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt. ca existati!
Vreau sa aud ca ati luat si voi micribul de la mine si sa aflam vesti bune cit mai repede!!!
adelais spune:
Felicitari si bafta! Ma bucur tare mult pentru tine.
Iti doresc ca de data asta sa fie totul perfect!