sa nu imi vina sa cred...
Raspunsuri - Pagina 7
cali spune:
Corina, cum te mai simti??? mai ai dureri?? te intreb pentru ca si eu am facut un test, si a doua liniuta a aparut, desi de intensitate mai mica, dar ceea ce ma ingrijoreaza sunt durerile de burta, ca niste contractii, asa cum aveai tu..
mel_g spune:
Si eu am durerile astea dar am inteles ca sunt normale. Mie mi se pare tot timpul ca-mi va veni ciclul.
Pupici
Mel
Corina G spune:
Cali, FELICITARI! Daca a aparut a doua liniuta esti sigur insarcinata. A doua linie nu apare (oricit de fina) numai si numai daca ai hormonul HCG (hormonul sarcinii) crescut.
Merci de intrebare, nu ma mai doare burta, m-a tinut doar citeva zile. Si eu stiu ca e "normal", dar stiti cum e... nu poti sa nu iti faci griji totusi. Mi s-au mai atenuat grijile si din cauza ca ieri am facut al doilea test de singe (HCG) si a iesit 968 !!!
aquariusrpro spune:
Burtici frumoasa si proaspete.. v-ati refugiat aici in loc sa scrieti la mamici de septembrie - octombrie ?
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
martha78 spune:
Felicitari!!!!!! stii cum se spune cand te astepti mai putin atunci se intampla.
Mihaela
Sorina-Alexa spune:
Bravoooooooooo draga Corina...multe felicitari!!!
Iti doresc ca Dumnezeu sa te ajute si sa faci un bebe frumos si sanatos!
O persoana foarte draga mie incearca de ceva ani sa faca un copil,si nici pana acum n-a reusit...m-am emotionat cand am citit mesajele de la voi,sigur mai se intampla si minuni!
Ce este FVI?N-am inteles prea bine,va rog explicatimi si mie!
Sorina
Catalina spune:
Draga mea cumnatzica Sorina, te pup si imi pare bine sa te "vad" pe aici. FIV ar fi trebuit sa zici si asta inseamna fertilizare in vitro (diferita de inseminarea artificiala la care ne caznim noi).
Catalina, o viitoare mamica
Corina G spune:
Fetelor, sunteti toate niste dragute. Multumesc mult de urarile de bine si de gandurile bune.
Am vrut doar sa va spun ca am facut eco (luni) si am vazut pe bebita, si inimioare lui (ei) palpaind. Ne-a venit sa plangem... nu exista bucurie mai mare.
Tare mult vreau sa aud si de la voi vesti asa bune. Ma gindesc tot timpul la voi si stiu prin ce treceti. Nu va pierdeti niciodata speranta!
Cu mult drag,