Surplus lucrusoare nou-nascut

Surplus lucrusoare nou-nascut | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Daca are cineva hainute si alte lucrusoare pentru nou nascut de care s-ar putea dispensa ar fi de mare ajutor unei mamici refugiate aflata intr-o situiatie cam precara din punct de vedere financiar. Este vorba despre o familie care abia a venit in Romania. Au primit deja statut de refugiat, dar ajutor guvernamental financiar vor primi abia peste vreo 2 luni. Au deja doi copii, unul de 7 ani, unul de doi ani-foarte draguti si pupaciosi- si unul pe cale sa vina (peste aproximativ o luna). Asa ca orice fel de ajutor le-ar fi de mare folos.
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Am si eu niste lucrusoare care ar folosi copilasului de 2 ani... Unde le pot trimite? Scrie-mi pe adresa de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

da-mi si mie o adresa sau cum putem lua leg...pot face si eu rost de niste hainute....

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

bebe ce vine e fetitza sau baiat? mai hainutze de la Alexa pe care vroim sa le dau lui bebe Octavian (subiect "mama la 18 ani... cum o putem ajuta) dar le fac juma juma cu bebele de care ne povesteti.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

te rog sa-mi dai un PM cum pot sa ti le trimit.

Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by Freia

bebe ce vine e fetitza sau baiat? mai hainutze de la Alexa pe care vroim sa le dau lui bebe Octavian (subiect "mama la 18 ani... cum o putem ajuta) dar le fac juma juma cu bebele de care ne povesteti.

Freia si bebe Alexa

Trist, dar din cauza ca au fost tot pe drumuri pana acum nu au putut face o echografie, deci nu stiu ce fa fi bebele care vine. Dar nu cred ca vor avea probleme sa imbrace un baiat in hainute roz sau invers. Deja mi-au mai scris cateva fete, voi vedea ce reusesc sa aun pentru ei si va dau de veste daca mai e nevoie. Mi se rupe sufletul, ieri alergau de la o organizatie la alta dupa pampersi pentru copilul de 2 ani. Acum, la inceput de an noi avand acelasi finantator, toate organizatiile din domeniu suntem in aceesi situatie, inca nu avem bani. Asa ca a fost sfatuita sa il invete sa faca la olita. Of, gre e viata pentru cate unii!!
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MariaM

da-mi si mie o adresa sau cum putem lua leg...pot face si eu rost de niste hainute....

Maria&Vladut

Hai sa vad ce reusesc sa strang pana saptamana viitoare si daca mai e nevoie dau de veste.
Oricum va multumesc tuturor.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

am un carucior foarte frumos si nefolosit
le-ar folosi ?

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

de curiozitate, din ce tara e familia respectiva ?
si de ce Dumnezeuau ales tocmai Romania ?

SIMONA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SIMONABB

de curiozitate, din ce tara e familia respectiva ?
si de ce Dumnezeuau ales tocmai Romania ?

SIMONA

Simona, ar fi super!Eu nu pot spune din ce tara sunt, contractul meu ma obliga la confidentialitate, dintr-o tara araba oricum. De ce au ales Romania? Poate nu au avut bani pentru a merge mai departe si oricum cand fugi de undeva nu te gandesti decat sa ajungi intr-o tara stabila, unde sa nu mai traiesti cu frica.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

SI EU AM HAINUTE SI INCALTAMINTE PT.BB-LE CARE O SA VINA
UNDE LE POT TRIMITE?

doris

Mergi la inceput