Gaze in stomacel

Gaze in stomacel | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
De cind ma stiu am o mica problema...fac gaze in burtica si asta e cam jenant cind acestea vor sa iasa afara. Nu beau cola si alte sucuri gazoase decit fff ocazional si nu stiu totusi de ce am gaze. Nici cu fasolea nu ma omor, insa maninc fructe uneori si dupa acestea am gaze destule. Oare ce e de facut ? am facut si cura de argila (interna) dar tot asa este si acum...
Vreun sfat ceva ? caci si burta mi se umfla (balonare)

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Fara gluma! Cand te simti balonata, rerage-te undeva la tine in casa, si stai pe burta , pana elimini gazele. Chiar apasa-te pe burta!sau incearca , daca poti, sa ragai! alte tratamente nu stiu, dar probabil ca exista si tratamente medicamentoase pentru asa ceva! Am mai vazut prin magazine, la rafturile cu medicamente fel de fel de medicamnte pentru " stomach gas"! vezi poate pe acolo gasesti ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Sa fie vreo colita,poate?Cred ca ti-ar trebui un consult medical.
Petra,io stiam de pozitia cu picioarele-n sus sprijinite de-un perete sau ceva ...

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu aveam acelasi senzatii si dadeam vina pe stomac. In urma consultului medical mi-au pus diagnosticul de "colon iritabil" si m-am tratat o perioada cu Debridat. Plus Maalox dupa fiecare masa.

Acum mi-am revenit si mi se intampla mult mai rar. Insa se intampla garanta cand mananc multe fructe sau salate (de aceea sunt in imposibilitatea de a tine regim bazat pe fructe si legume).

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Draga Adina,
Cred ca mananci prea repede si cu bucati mari. Ideea e sa iei bucati mici de mancare si sa le mesteci incet ca sa nu mai existe riscul de a inghiti aer. Incearca asa cateva zile... daca nu e de la asta, atunci inseamna ca asa e stomacelul tau. Poate ar trebui sa intrebi si un doctor - exista remedii cu siguranta.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu mi-am rezolvat problema mancand numai mincare calda, gatita acasa nu la restaurant, fara pizza, fara croisanti, fara apaminerala, numai plata.
in 3 saptamini trece

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Dragele mele,
Merci pentru sfaturi, mie imi plac fructele, maninc vreo 2-3 pe zi, si legume, evit "junk food" si privilegiez mincarea de casa. Insa uneori cind nu maninc o perioada mai lunga am gaze mai multe...Ma rog, o sa consult, cu toate ca nu cred ca e ceva grav...
PA !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga ungureea, incearca sa bei o cescuta de apa calda pe stomacul gol in fiecare dimineata. Evita mancarurile picante, sosurile si alimentele din categoria verzelor.

Sanatate de la Ciufulici

Mergi la inceput