Urgent - gazda/apartament in Montreal

Urgent - gazda/apartament in Montreal | Autor: try

Link direct la acest mesaj

In cateva zile, adica poimaine, o sa ne soseasca o cunostinta de-a noastra in Canada, dar pentru inceput vrea sa stea in Montreal. Noi nu cunoastem pe nimeni acolo care l-ar putea ajuta pentru inceput cu o gazduire.
Este cineva din Montreal care ar sa-i ofere o camera cel putin pentru inceput si bine-nteles contra cost sau care stie pe cineva dispus sa faca share sau care poate oferi ceva spre inchiriere: apartament, camera, nu conteaza? E cumplit sa ajungi si sa incepi sa cauti hoteluri sau moteluri. E mult mai usor cand ai deja o adresa unde urmeaza sa tragi pentru 2-3 sapt.
Problema lui e urgenta pentru ca varianta care o avea el de stat in Montreal a picat, varianta care depindea de sotia lui. Iar el a aflat abia ieri ca nu mai poate merge acolo la amicii sotiei lui. E casatorit, vine cu sotia in Canada, dar odata ajunsi aici fiecare e pe drumul lui. Relatia lor este terminata de mai mult timp, dar nu au divortat ca sa nu complice procesul emigrarii deja demarat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Imi pare rau ca nu pot sa te ajut ca saptamana viitoare primim alta familie din Romania, si nu avem mai multe dormitoare.

Dar ai putea sa incerci si la: Montreal.ro - Forum , Locuinte Montreal

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Puteti posta si un "request" pe quebec.ro
Succes !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Try, uite, eu am aflat de o firma pe net prin care iti poti rezerva un apartament, tu le scrii cam care ar fi pretul si zona unde ai dori sa fie apartamentul si ei iti inchiriaza fara recomandari, garantii, chestii din astea si cu contract pe numele tau.Insa nu stiu daca se poate pt. perioade asa de scurte.

Firma se numeste Adam Relocalisation Internationale cu site web http://www.relocmontreal.com. Serviciul costa 400CAD.

cu drag, I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

try,in bloc la mine este un 2 1/2 dar stau in Laval.Aici fara masina esti cam mort.Pentru inceput este bine sa stea in Mtl, langa metrou.
Puteam sa-l ajut cu o locuinta daca spuneai si tu cu o sapt. macar in avans.Asa e scurt timpul...
Pot sa-ti dau nr. meu de tf. sa ma sune omul cand ajunge sa-i spun care sunt primii pasi care-i are de facut cand ajunge aici.
Maine am sa dau cateva tf. poate reusim sa-l ajutam chiar si in ultima suta de m.
Sa ma anunti daca ramane in picioare treaba sa nu ma agit degeaba.
Cand ajunge???
Auzi,dar exa aia a lui chiar asa de muratura e?! Ea are unde sa-si puna capul si pe saracul om il lasa in Aeroport?!?! mai sa fie!
In fine!
Tinem legatura.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ange, ti-am trimis un email pe privat. Pe ea n-am cunoscut-o. El a fost coleg de servici cu sotul meu in Romania.
Stiu ca este in scurt, asa am aflat si noi, de-abia ieri. 2 1/2 e prea mare pentru el, o singura persoana si va plati in plus degeaba si e pacat de bani sa-i arunce aiurea.
Merci pentru sugestii si pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Dar un 2 1/2 este doar o camera in care este si bucataria, doar baia e separata. Nu sunt doua camere. Cred ca e mai bine decat 1 1/2 care e si mai mic.

Claudia

Mergi la inceput

Am crezut ca 2 1/2 inseamna 2 dormitoare + den.

Mergi la inceput

Ira, aia cu relocmontreal au numai 10 oferte si alea la niste preturi foarte mari. Doar 2 oferte sunt mai convenabile, dar se elibereaza de-abia in iulie si august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Try, dar sa stii ca poti face si comanda,
tu le scrii cam ce vrei, zona, pret, etc si ei cauta pt. tine.

cu drag, I.

Mergi la inceput

Fetele, s-a rezolvat pana la urma. O sa vina in Toronto. Ajunge in aeroport in Montreal si apoi ia autobuzul sau trenul pana in To.

Multumesc frumos pentru ajutorul vostru.

Mergi la inceput