Va place A-HA??

Va place A-HA?? | Autor: lena

Link direct la acest mesaj

Fetelor nu ma pot abtine si cum sunt un mare fan al acestei formatii vreau sa va impartasesc si voua din frumusetea cantecelor lor...daca ati ascultat cumva Forever yours sau Lifelines pe la radio sau macar l-ati vazut la MTV, spuneti-mi va rog v-au "atins" cumva? Sau macar dintre cantecele lor mai vechi va place Take on me sau Crying on the rain?

Numai bine Lena si Freya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

A-Ha sint super,imi plac foarte mult si sotului meu la fel.O muzica excelenta si o formatie care se mentine in topuri de ani de zile.Adevarati profesionisti.Si videoclipurile lor imi plac.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Si eu eram innebunita dupa melodiile lor, dar n-am auzit nimic in ultima vreme...Inca mai canta impreuna, au scos melodii noi?

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Imi plac foarte mult si am aproape toate melodiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Si eu eram innebunita dupa melodiile lor, dar n-am auzit nimic in ultima vreme...Inca mai canta impreuna, au scos melodii noi?

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Andrushka inca mai canta impreuna, in 2002 au scos albumul"Lifelines" care este absolut minunat, asta daca iti place muzica mai putin comerciala, cu accente de muzica norvegiana...cu hitul "Forever not yours"si anul trecut o compilatie de mai multe cantecele de pe mai multe albume inregistrata live in concertele lor care se cheama: "How I can sleep with your voice in my head?" pe care ti-o recomand cu caldura.

Numai bine, Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si mie-mi plac citeva cintece de la A-ha!
este o melodie de acum vreo doi ani "summer move on". prnitre ultimele din cite stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Si mie imi placea A-ha dar in ultimul timp nu am mai auzit de ei. Dar voi cauta pe internet poate gasesc ceva mai nou.

"Crying on the rain" este intradevar una dintre preferinte.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

E mult de cand nu am mai auzit de A-HA. Ii uitasem, acum mi i-am reamintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si mie imi place foarte tare A-HA chiar daca au mai imbatrinit (desi nu se prea vede). Morten Harkett, solistul, e preferatul meu…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Arata super zic eu la 45 de ani cati are...si vocea lui mi se pare deosebiat, dar poate vorbesc eu subiectiv

"Summer move on"este de pe albumul "Minor earth, major sky" unde piesa cu acelasi nume este chiar si mai frumoasa.

Numai bine, Lena

Mergi la inceput