Topul maternitatilor mizerabile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Liana, e socant ce spui!!!! Nu-mi vine sa cred!! Si eu, care auzisem ca sunt conditii faine la Municipal!!

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu am nascut tot la Municipal...dar nu pot spune ce a zis Liana...
doar la camera de garda..cand am ajuns s-a intamplat un lucru nasol..un dr arab...m-a consultat cu degetul de m-a umplut de sange...in rest ...pana in momentul in care anm nascut..totul super ok...mai putin ca eu eram programata la cezariana..si nu-mi venise doctora..si eu muream de dureri..:))...dar asta este normal...
super curatenie in salon..nu am ce zice..
intr-adevar sa primesc lapte dadeam bani...si tot asa ca Liana..promiteam ca nu spun la nimeni...
Pediatra copilului...o tipa super meseriasa profesional..dar a dracu' rau...
si ce nu mi-a placut iar..si tin minte si acum dupa 2 ani...cum, eu , operata , ma chinuiam sa ma sui pe capra aceea, ca sa-mi faca igiena zilnica..simteam ca mor...
dar in rest/...chiar nu am avut probleme....

va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mie nu-mi vine sa cred ce citesc! E strigator la cer!!!Asta imi pare a fi un mare paradox in Romania..daca intri intr-un magazin gen Mall..nici nu calci bine si vine cineva in spate sa stearga urmele..in timp ce in maternitati e mizerie si se fumeaza peste tot!!Trist,foarte trist!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Si eu am nascut la Municipal acum 2 ani si nimic, dar absolut nimic nu seamana cu ceea ce s-a scris aici. Precizez ca nu prea am dat spaga, si daca o dadeam, o dadeam dupa fara a lasa sa se inteleaga ca vor primi ceva. Am dat pentru ca am vrut, nu pentru ca a trebuit.
Cu drag,

Mergi la inceput