Topul maternitatilor mizerabile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

nu am reusit sa vaz materialul:((((As vrea si eu sa-l vad!Cand sunt stirile in reluare?
Pupici!
Apropos,la polizu unde sunt copii la comun se fumeaza,nu langa dar usile din saloanele lor sunt deschise..deci(asta seara cand asistentele sunt sefe acolo si asculta muzica la maxim..itzi deschid dimineata(dupa 5 ore de pauza de mancare la bebei-care pana la 2-3 luni nu stiu ce-i aia program)dupa vreun sfert de ora ca sa aiba si ele timp sa se dezmeticeasca sa-si faca cafeaua si sa fie fresh cand vin doctorii!!!(ele chipurile te tin la uas ca sa se faca curat).In wekend nu mai zic...Abia asteptam sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Spuneti-ne si noua, celor care nu putem vedea Antena 1, ce s-a intamplat, si unde s-a filmat. Ce este acolo in maternitati? M-ar interesa in special maternitatea Bucur, acolo l-am nascut pe Andrei si probabil o sa mai nasc o data acolo.

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ma lasa pe mine memoria sau am revazut in reportaj holul de la etajul 2 de la maternitatea Giulesti, usa aia spre sala de nastere.... asistentele care fumau pe hol, si fumeaza la internari - obstetrica... si toaletele alea comune.... chiar daca nu era locul, oricum seamana. Si peretii scorojiti care stau sa cada pe tine.... Bun, eu imi amintesc de mizeria din frigiderul din salon, si de mizeria din noptiere, si gandacii de la baie si de pe pereti..., si tanti Victorita daca o stiti, infirmiera care urla la lauze, care iti schimba cu "rugaminti" "camesuta" si care te imbie: vrea cineva mancare? haideti fetelor, un ceai!

Ok, dar la Giulesti sunt medici buni, sectie de neonatologie buna, cat despre conditii... poate amintirile mele sunt vechi, de acum doi ani, poate intre timp s-a facut mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Ce nu s-a putut vedea, pe scurt (regulile CNA sunt f. stricte in privinta camerei ascunse...)
- Polizu : am intrat in haine de strada la bebelusi prematuri. Unii dintre ei erau in incubator. Se fumeaza in draci, se da spaga, etc...
- Giulesti: am intrat in salanul bebelusilor, o hala imensa cu zaci de patuturi. Nu a ripostat decit una dintre mamele care-si alaptau copiii. Aveam noroi de-afara pe cizme. Si aici se fumeaza in dragi pe holuri (personalul medical), wc-uri infecte, lenjeria schimbata la o saptamina fara stimulente...
- Bucur: era maternitatea in care n-am putut intra. Teoretic. Practic, portarul a luat spaga si ne-a cautat pacienta prin saloane sa ne trimita la fix. Din nefericire, numele dat de noi nu a coincis cu al nici unei paciente. La cererea noastra, spaga ne-a fost inapoiata...
- Caritas: aici am putut intra la terapie intensiva si-am aruncat un cap in salonul bebelusilor. Eram niste oameni de pe strada, posibili purtatori de SARS, hepatita, TBC, etc...Nimeni nu ne-a luat la rost... Asistentele mi s-au parut dragute. Si aici se fumeaya in draci. Cam asta a fost tot!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Pacat ca n-ati prins momentul sa filmati si cinii care intra in Polizu. Asta vara se plimbau nestingheriti pe holul de la parter, la internari...or fi renuntat la ei intre timp???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Acum am citit mesajele voastre si mi-am dat seama ca am fost putin pe langa subiect; iar pentru buna informare a mamelor care cauta sa nasca undeva vreau sa rectific si anume din punct de vedere al curateniei locul unde stau bebelusii la Filantropia este foarte curat iar accesul nu este permis oricui. La copiii cu probleme este dr. Preda care este ca un inger si ingrijeste copiii cu un devotament rar intalnit. Pacat ca nu este bine dotata pentru cazuri mai deosebite.
Eu am stat intr-un salon cu plata si am avut confort destul de bun iar pentru mamicile care nu stiu le sfatuiesc din suflet ca mult mai bine este sa nu stai cu copilasul in camera fiindca ai nevoie de multa odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Ehh, pe lista pun spitalul Stanca din Cluj, care e dea dreptul nasol. Nu stiu care a reusit sa dea spaga aici, insa eu cu bani grei am mers la dr de garda si...nimik. A preferat sa ma lase 25 de ore in chinuri. Doctorul meu fiind rezident nu a reusit sa-mi puna pila,nici chiar cu bani.
Despre conditzii...cam la fel de aiurea ca in spitalele din Buc.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Habar n-am cui trebuie sa multumesc pentru ca mi-a mutat subiectul aici... Nici macar nu stiu pe ce criterii se fac aceste rearanjari... Caci subiectul nu se refera la minunata experienta a nasterii, ci la un scandal recent, si sper irepetabil...

Poate ca moderatorul are alta parere... Eu insa ma simt de parca postasul mi-a pus scrisoarea in cutia vecinului destinatarului, pentru ca i se parea a se asorteazã gardul mai misto cu culoarea plicului...
Asta e tot!

Mergi la inceput

Habar n-am cui trebuie sa multumesc pentru ca mi-a mutat subiectul aici... Nici macar nu stiu pe ce criterii se fac aceste rearanjari... Caci subiectul nu se refera la minunata experienta a nasterii, ci la un scandal recent, si sper irepetabil...

Poate ca moderatorul are alta parere... Eu insa ma simt de parca postasul mi-a pus scrisoarea in cutia vecinului destinatarului, pentru ca i se parea a se asorteazã gardul mai misto cu culoarea plicului...
Asta e tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Lavi02, si mie mi s-a parut ca filmarea a fost facuta la Giulesti, amintirile mele fiind mai proaspete, 2 saptamini. Se fumeaza pe hol in nestire, fumeaza si asistentele si proaspetele mamici, ce conteaza ca fumul intra in saloane si pe la nou-nascuti. Si chiar sint afise cu fumatul interzis.

Diana si Mircea

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput