cuantum indemnizatie CIC

cuantum indemnizatie CIC | Autor: stanmihaela

Link direct la acest mesaj

am nascut pe 01 octombrie 2003 si am depus cererea ptr.CIC incepand cu data de 01.01.2004.Va rog sa ma ajutati bineinteles cu raspunsul la vesnica intrebare. Cat va fi cuantumul indemnizatiei? Stiu ca datorita legii 577/2003 ma incadrez pentru suma de 85 % din salariu mediu pe economie, dar nu mi-a confirmat nimeni acest lucru. Sunt intr-o ceata totala.Nimeni nu stie nimic. Va multumesc!

stanmihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De cand lucrezi?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanmihaela spune:

incepand cu 01.03.2001

stanmihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok e greu de raspuns deoarece legea este sucita in doua locuri. Voi afla in curand. Intru-un loc scrie ca pt cei ca tine se aplica metoda veche in alt loc scrie ca din 2004 se aplica 85% din venitul mediu brut. Si toate in aceeasi lege. Voi vedea zilele urmatoare.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimat spune:

Marius are dreptate, legea este sucita, dar m-am interesat la Casa de Pensii Dolj si raspunsul lor oficial este: cuantumul indemizatiei pt crestere copil pentru toate persoanele se calculeaza ca 85% din sal meiu brut, deci ~ 6.000.000 net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanmihaela spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri dar tocmai am sunat la Casa Judeteana de Pensii Constanta, de unde apartin, si mi-au zis ca ma incadrez la 85% din media salariilor pe ultimele sase luni anterioare datei nasterii copilului, cica m-as fi incadrat pentru 6 mil (ceea ce mi-ar fi prins bine) numai daca deveneam asigurat in sistemul public de asigurari sociale incepand cu data de 17.03.2003. Ceea ce va spun cu mana pe inima mi se pare o mare absurditate. Cum adica? Cei care sunt asigurati mai inainte si care au contribuit mai mult nu au dreptul? Si de ce peste tot se anunta ca se aplica noua ordonanta pentru mamicile ce nasc in 2004? Toate sunt asigurate incepand cu 17.03.2003? Dar ma rog, asta e la noi! In rest toate cele bune va urez si curaj!

Mihaela si bebe Raulito!

Mergi la inceput