De ce vomita??

De ce vomita?? | Autor: Denisa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
azi dimineata am gasit-o pe Diana murdara, cred ca a vomitat azi noapte.
Azi dimineata dupa ce a supt, am ridicat-o si a vomitat laptele.
Trebuia sa ii fac suc pe la ora 9 dar i-am dat cate putin ceai pe care nu l-a mai dat afara.
Acum doarme.
Oare de ce? E sambata si nu prea stiu incotro sa o iau, eventual la spital.
Ati patit cu puii vostri asa ceva?
Nu are febra mai mare ca de obicei, nu are diaree, nu vomita in jet, ii vine pur si simplu in gurita o cantitate mare.

Denisa si Diana (7 luni jumate)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Denisa, gandeste-te la ce mancarica i-ai dat ieri poate a facut indigestie. Sanatate!

irina, mama lui Alex
http://community.webshots.com/user/orzuirina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

O explicatie ar fi ca n-a eliminat tot aerul inghitit in cursul suptului. Esti sigura ca a eructat de fiecare data? Eu am patit-o de vreo doua ori cu baietelul meu (dar pe la cateva luni) si de atunci il tineam mai ales noaptea si jumatate de ora pana auzeam c-a ragait. Daca nu-i asta... fii cu ochii pe ea si daca se repeta sau ti se pare ceva suspect da fuga imediat la doctor, nu astepta pana luni.

Weekend placut!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:
Initial creeata de Denisa

Buna fetelor,
azi dimineata am gasit-o pe Diana murdara, cred ca a vomitat azi noapte.
Azi dimineata dupa ce a supt, am ridicat-o si a vomitat laptele.
Trebuia sa ii fac suc pe la ora 9 dar i-am dat cate putin ceai pe care nu l-a mai dat afara.
Acum doarme.
Oare de ce? E sambata si nu prea stiu incotro sa o iau, eventual la spital.
Ati patit cu puii vostri asa ceva?
Nu are febra mai mare ca de obicei, nu are diaree, nu vomita in jet, ii vine pur si simplu in gurita o cantitate mare.

Denisa si Diana (7 luni jumate)

Are totusi febra?
Daca are atunci incepi sa-ti faci griji...
Ai mei asa au inceput cand au facut enterocolita: varsaturi, febra...

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Nu a mancat diferit de alte zile, eructeaza repede dupa fiecare masa.
A inceput sa faca febra si nu prea mai vrea nici lichide.
Am vorbit cu medicul, telefonic, fiindca e plecat din oras.
Dupa cate si-a dat seama e un fel de viroza, pentru care se pot da doar antitermice si multe lichide ca sa nu se deshidrateze.
Trebuie sa isi revina singura.
Problema e ca nu vrea ceai.
Mancarea solida o varsa.
Sa vedem cum va fi la noapte.
Trebuie sa fac cumva sa bea ceai.

Doamne ajuta!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

DEnisa, sanatate Dianei.
eu cred ca e un soi de enterocolita.daca nu vrea ceai incearca apa calda.ce ceai ii dai?daca nu-i place musetelul incearca de fenicul de la Hipp sau Baby Drink, sunt mai gustoase.

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Insanatosire grabnica fetitei si s-auzim numai de bine!

Salutari,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Denisa, incearca sa-i indulcesti un pic ceaiul. Sau, cum zicea, Carrie, da-i Baby Drink. E important sa bea multe lichide. Sau fa-i compot si da-i zeama aia.
Ai mei au fost tare deshidratati si imediat au facut febra mare!!!
Daca poti sa iei legatura cu medicul vezi ce-ti zice. Eu cred ca ar fi bine sa incepi sa-i dai o jumatate de pastila de COLISTIN la 8 ore. Dar asta numai dupa ce-ti zice si medicul. Eu asa le-am dat... Dar, din pacate, fara prea mari rezultate si am trecut pe ampicilina si gentamicina. Dar ei avea enterocolita. La voi nu e nimic sigur...
Multa sanatate din partea noastra!!!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Pt. hidratare da-i o ligurita de apa la 5 minute, sau, cum noaptea e greu cu lingurita, o gurita de apa din biberon (5-10ml) la fiecare 5-10 minute, ca sa nu o verse!
Sanatate multa fetitei!

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 9 luni) si Ramona (1 an si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Vezi poate nu-i place ceaiul pe care il dai !Si al meu a fost la fel si cred ca sunt ceva bacterii pe la stomacel si fara COLISTIN nu merge-1 la 6ore cam 5 zile-ii curata stomacelul.Daca face si diaree ,ceai de menta cu ceai BABY CALM ,indulcit cu glucoza si trece.Daca nu mananca,nu o forta,da-i cat vrea,incearca si cu lapte. SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Dragi fete,
am scapat.
A fost o viroza pe care a luat-o si care se manifesta digestiv.
A varsat toata ziua de sambata, spre seara am reusit sa ii dam ceai, cate 20 ml la 10 minute, cam de 4 ori (cred ca i se facuse foarte foame) si pauza o ora, dupa care i-am dat o piscota si apoi ceai din nou. Noaptea a dormit bine, dar la 2 cand am trezit-o pentru paracetamol avea 39.4. Duminica a fost mai bine, febra i-a scazut si nu a mai varsat. Am avut noroc ca a vrut sa bea ca altfel ajungeam la perfuzii pentru hidratare.
Acum suntem ok, scaunele sunt putin moi, dar a zis medicul ca se regleaza stomacelul, sa ii dam zeama de orez si in rest mergem normal cu mesele, doar ca laptele pe care i-l dau completare seara trebuie indoit cu apa de orez 2 zile.

Va pupam si va multumim,
Denisa si Diana (7.5 luni)

Mergi la inceput