bona : cunostinta sau prin agentie ?
Raspunsuri - Pagina 2
anchi spune:
Eu am apelat la anuntul.ro, unde sunt multe cereri de munca.
Am ales ce mi-a convenit, deocamdata sunt foarte multumita.
Am fost dezamagita de agentie (anul trecut), dar si de persoanele recomandate(una era fumatoare inraita).
Este foarte greu si dificil, dar mai bine sa alegi ce-ti place.
corali spune:
buna!am o cunostinta care ar vrea sa aiba grija de un copil. m-a ajutat si pe mine intr-o perioada si apoi nu a mai fost nevoie. este o persoana foarte blanda si cu multa rabdare.mi-a placut cum s-a comportat cu copiii mei. o recomand cu caldura.se numeste silvia radan si poate fi sunata la 6433110.locuieste in titan, vis-a-vis de liceul cuza.
si ca sa vedeti ca am mana buna, denisei cu raducu eu i-am facut legatura cu angela(asa se numeste doamna care sta cu raducu.
succes, mariana .
maria m m spune:
eu am ales bona printr-un anunt la ziar!Si eu sunt foarte multumita de alegerea facuta
Andreea spune:
Madic, bona lui Vladut imi este cunostinta veche si sunt foarte multumita de ea. Dar la inceput mi-a spus ca vine sub rezerva ca ii trebuie o luna sa vada daca se descurca au ba. A inceput din septembrie, deci toata vara mi-a cam tatait fundul ca n-am varianta de rezerva si am mai lansat cate o intrebare in parc, unde ma imprietenisem cu o gasca intreaga de bone. Este uimitor cat de multe variante gasisem! De la bone total nemultumite si care vroiau altceva, cu tot atasamentul fata de copii ( de ex., ma imprietenisem cu o bona la o familie de chinezi, care trebuia sa gateasca/spele/calce/aspire/dea cu peria pe covor + grija de doua fetite de la 7 dimineata la 7 seara si nu mai rezista) pana la bone care aveau surori, cumnate sau prietene doritoare.
Mie parcul ajunsese sa mi se para o pepiniera de bone, si cand te intalnesti zi de zi cu o bona si iti place cum are grija de copil, incepi sa ai cat de cat incredere in ea sau in recomandarile ei.
In concluzie, daca nu arde, poti incerca sa te imprietenesti cu niste bone si poate gasesti pe cineva. Dar pe oricine ai gasi, sfatul meu e sa te duci pe la ea pe acasa inainte de a lua o decizie.
Andreea.
Freia spune:
ehe... in urma sfaturilor voastre m-am dus la agentie... am luat-o pe rpima din lista Blu Service... am fost la un interviu am vazut doua doamne si am ales-o pe rpima... a fost ieri la mine, eram super incantata si azi ma decisessem sa ma duc la agentie sa platesc comisionul... si sa vezi surpriza, dimineata vine doamna si imi spune ca ii pare rau dar nu poate sa mai vina la mine ca bistroulunde lucra ii ofera mai multi bani doar sa raman la ei. Si uite asa o iau de la capat. Am un noroc de mori la bone.
HEEEEEELLLLLP! ca nu stiu ce sa mai fac
Freia is bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
alinutza08 spune:
Eu am gasit-o pe doamna (mamaie) care sta cu Bianca prin medicul de familie. La dispensar vin multe bunicutze sau asistente pensionate care sunt dispuse sa aiba grija de copii. Iti recomanda doar persoane cunoscute.
kjmami spune:
corali: si eu stau tot in balta alba si m-ar interesa o bona pt baietzelul meu de un an...culmea...stau si eu vis a vis de liceul cuza..ash vrea sa te intreb daca acea fata pe care o recomanzi esti blanda u copii? mie imi este foarte rica de baby -sitt-ere pt ca am vazut o groaza de cazuri in care bonele bat copii pe care ii au in grija..puiul meu e prea mic sa zica daca ceva il supara si ash inebuni daca i s-ar intampla ceva...esti sigura ca este de incredere? blanda?/ cati ani are?
mersi
corali spune:
buna!draga valeria, silvia, amica mea, a fost deja contactata de o mamica dar nu stiu cat de sigura este intelegerea lor. ce te costa sa o suni? mai citeste odata mesajul meu anterior. pe mine m-a cucerit cu rabdarea cu care le explica copiilor de ce n-au voie sa faca un anumit lucru si cat de convingatoare e cu ei.succes!
andra spune:
Agentie excelenta prin care am angajat bona cand Alexandru avea 5 1/2 luni. Acum are 9 luni, sunt multumita si pt. cine e interesat astept PM (nu postez numele ca intru la categ reclama si nu e voie).
raul nu este un principiu, ci doar absenta binelui
carmenutza spune:
daca vreti bone am o adresa... www.blu.ro
Nu stiu mai nimic despre ei, par profesionisti..nu strica sa incercati..BAFTA!
Carmen si bb Maya Alexia