bona : cunostinta sau prin agentie ?
Raspunsuri - Pagina 3
Freia spune:
pana la urma, fiind in criza de timp, tot de la blu am luat pe cineva... dar daca ar trebui sa mai trec prin asta inca odata , in mod cert agentia Blu am sa o ocolesc. Sunt dezamagita de modul lor de a trata problema, precum si modul lor de comportament ata fata de clienti cat si de oamenii din baza de date.
asta e... numai zic nimic
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
aalexia spune:
daca este vorba de agentii cred ca ar trebui verificata intai credibilitatea sau mai bine zis profesionalismul patronilor si angajatilor agentiei si mai apoi ajungem la bone...caci si aici e o mica loterie ...ai sau nu ai noroc. Eu as opta ptr. gasirea unei bone
prin cunostinte desi aria ofertelor se restrange mult. Personal am apelat si la anunturi prin postul tv din oras si m-am ales cu o fosta invatatoare de 52 de ani de care sunt foarte multumita .Face absolut de toate si nu trebuie impinsa de la spate. Chiar o admir caci are mai multa imaginatie si mai multa rabdare decat mine .
Inainte am avut o tanara care a stiut doar sa-i dea de mancare si sa-l scoata la plimbare fara a-i face un minim de educatie. Este adevarat educatia o fac parintii cu o singutra conditie : sa aiba timp pentru asta.
Rabdare si multa atentie!
aalexia spune:
o prietena f buna care are o fetita cu probleme ( din nastere)si care printr-un act de mare curaj are acum un al doilea copil ( reusit de data asta)a procedat in felul urmator:a dat anunt la ziar ; in urma anuntului s-au prezentat peste 50 de persoane pe care le-a intervievat.A ales doua persoane care fac cu randul o zi una o zi cealata.( este adevarat ca nu toti ne permitem sa avem 2 bone)In acest fel nu se teme niciodata ca va ramane "descoperita" adica fara bona si le determina sa fie serioase. In acelasi timp are o lista intreaga la dispozitie caci a pastrat numerele de telefon la cele care i-au placut.Incercati si varianta asta.Poate e ceva mai dificil dar merita efortul.
madic spune:
Haideti sa va spun cum am rezolvat eu dilema asta, pentru fetita mea de 7 luni.
Dupa o luna si jumatate de chin cu o bona trimisa de o prietena ("stiu eu pe cineva care spunea ca ar vrea sa..."), care nu avea nici un chef sa faca nimic, nici macar putinul pe care convenisem ca il are de facut pentru inceput, am apelat la o agentie recomandata de o colega de serviciu.
La aproximativ aceiasi bani (diferenta nu este foarte mare) am gasit o doamna destul de destupata la minte si cu oarece experienta, care m-a invitat de la inceput sa fac o vizita impreuna cu sotul acasa la ea pt a vedea in ce conditii locuieste (excelente, de altfel). S-a oferit ca in banii ceruti sa faca tot in ceea ce priveste copilul (spalat, calcat, mincare). Nu face chiar tot (spalat, calcat-decit ocazional), pt ca vreau sa petreaca cit mai mult timp cu copilul, sa se joace, sa-i vorbeasca.
In concluzie, nu pot decit sa va sfatuiesc sa nu ocoliti din start agentiile, pt ca aveti sanse mari sa gasiti pe cineva care chiar vrea sa munceasca. Veti da si acolo de persoane care nu urmaresc decit banii, dar macar aveti de unde alege.
Midori spune:
Mi se pare tare desteapta ideea asta cu vizita la casa bonei.
Eu asta ma si intrebam cum o pot evalua mai bine,
ca aparentele sunt inselatoare, dar asta cu casa
mi se pare o chestie tare desteapta.
In plus am si o garantie ca o pot gasi undeva.
Multumesc pentru sugestii.
sevgi spune:
caut urgent bona pentru baietelul meu de 8 luni. locuim in drumul taberei. daca mai esti interesata ma poti contacta la tel. 0744218963 sau email ergun_gabriela@hotmail.com
Nu stiu unde ati gasit voi o agentie. Eu caut dar nu stiu unde.Iubesc mult copiii si am si lucrat ca baby-sitter, insa pe la cunostiinte. Acum imi este mai greu sa gasesc un loc de munca pt. ca nu am calificarea necesara. HELP!
[/quote]
mutti spune:
Ali,
noi am gasit in sfarsit bona prin agentia de recrutare din Timisoara ResursePro. Au si pagina de internet daca vrei sa-ti faci o idee.
Suntem multumiti, la fel si Bubu. Am primit dosarul complet al bonei cu verificare medicala, psiho si cazier.