Aspirante plinutze atentzie!!!

Aspirante plinutze atentzie!!! | Autor: ana maria

Link direct la acest mesaj

Intr-un alt mesaj am povestit am fost la dna Moisa la consultatzie. Un lucru important pe care mi l-a spus a fost recomandarea de a slabi (am 10-15 kg in plus). A fost delicata si mi-a explicat si de ce si va spun si voua.

Estrogenii din cauza tesutului adipos se transforma in testosteron si ovulatia nu mai merge la carte.

Oricum acelasi lucru mi-l recomandase acum un an si dr. Niculescu dar din pacate nu am luat in considerare. Dr. Moisa a fost finuta si sunt deja in a treia zi de regim si foarte ambitionata sa dau jos kilogramele (depuse de altfel de cand ma straduiesc sa raman insarcinata).

Poate vi s-a intamplat si voua de cand va luptati sa faceti un bebe sa va ingrasati. Am vorbit cu o prietena de a mea psiholog si mi-a explicat ca e un fenomen care apare la "aspirante" din dorinta de a se "implini". Mancam mai mult in perioada in care astept sa ni se confirme daca suntem sau nu insarcinate.

Sper ca daca aveti aceeasi problema cu mine sa va ajute cu ceva mesajul meu. Eu de asemenea am un regim pe care l-am tinut acum trei ani recomandata de un endocrinolog si care a dat super rezultate. Da va intereseaza il scriu.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Bineinteles ca ma intereseaza...., desi nu e indicat sa-l urmam ( noi, celelalte) fara indicatia medicului....
Dar spune-ne si noua...eu una sunt curioasa
Te pup

Camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

care este regimul?
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Eu nu sunt foarte sigura ca este din motive psihice , ci mai mult din motive hormonale . In perioada in care am luat Clostyl eu m-am ingrasat 6 kg , dupa care am ramas la aceasta greutate 1 an si jumatate . Cand am inceput sa iau progesteron am mai adaugat 5 kg si apoi iar pe palier . Kg s-au acumulat in perioade ff scurte 2 luni , legate de administrarea pastilelor . Fiecare organism in sine este unic si reactioneaza diferit insa . Si eu tin un regim acum , dar din ccea ce am citit atunci cand vrei sa ai un copil nu este bine sa tii un regim . Eu tin pentru faptul ca nu ma simt bine cu aceste kg .Dar am vazut femei care aveau mult mai multe kg decat mine si nu avut probleme in a avea o sarcina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna,dragutelor aspirante plinute!
Si mie mi-a recomandat doc. Niculescu sa slabesc am reusit ceva,ceva sa dau jos ,dar ar mai trebui....
Asa ca ANA MARIA te rog nu ne lasa sa asteptam prea mult, scrie-ne regimul.
DOINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

dragelor,

eu stau pe supa de varza de 2 saptamani din aceleasi motive...chiar ieri mi-a zis dr. "greutateaaaaaaa.....jos" am dat jos cele 3 kile puse dupa stimularile cu Closti, dar ar mai fi vreo 10 in plus....
vreau si eu reteta aceea, va rog....

Succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Reteta mea e simpla si nu este contraindicata celor care vor sa ramana insarcinate. In fiecare zi se mananca aceleasi lucruri:

Dimineata un ceai neindulcit
La ora 11: un iaurt si 2 felii de paine neagra
La ora 13-14: supa sau ciorba de legume

Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Reiau (din greseala am dat trimite)

Pranz ciorba sau supa de legume
gratar slab
2 mere

ora 16 grapefruit (cate puteti)

Seara: branza de vaci si doua mere

Nota Se mai pot combina si altfel cu conditia sa nu adauge alte alimente.

Avantaje: nu te straduiesti sa cumperi pentru fiecare altceva de mancare, te plicitsesti si mai renunti la diferite alimente din cand in cand, contine lactate si fructe din plin, nu ai senzatie de foame ca mananci putin si des.

Dupa o saptamana nici nu iti mai doresti sa mananci altceva.

Deviza noastra sa fie Frumoase si gravide

Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Este adevarat ca kg in plus te poate impiedica sa ramai insarcinata.eu am fost la medic endocrinolog,am scris si in alt subiect,si mi-a recomandat sa incerc sa slabesc macar 5 kg,desii nu sunt plinutza.
Succes!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

ANA MARIA,

MULTAM FRUMOS! Maine incep!Dar branza si iaurtul trebuie sa fie dietetic???
si cum spuneai........................................
FRUMOASE SI GRAVIDE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sigur ca da ,branza si iaurtul trebuie sa fie dietetice,mai ales iaurtul.

ALINA

Mergi la inceput