Aspirante plinutze atentzie!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu am nimic cu dr de la Giulesti dar toti au mania curelor de slabire.Nu ati vazut gravide grase?Nu cred ca greutatea este asa de importanta.Cumnata mea a ramas insarcinata si avea 82 kg.In sarcina nu a luat mai nimic si a terminat sarcina cu 62 kg.
Si eu ma chinui sa slabesc cele 10 kg care mi-au ramas dupa sarcina.O greutate mare in sarcina face o sarcina f.grea.Aici e motivul pt care vreau sa slabesc.La sarcina anterioara cand am ramas insarcinata aveam 74 kg si am luat 14 kg in 8 luni.A fost tare greu cu greutatea mare.Daca eram slaba era mai bine.Acum am 76 kg si vreau sa ajung la 66 kg inainte de sarcina.
Daca estradilul iese bine la analize cred ca nu-i o problema daca sunt cateva kg in plus.Sa nu speriem fetele mai plinute.

Gabi cea !Nu imi place dar am o burtica mare,mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu se poate generaliza. Cunosc suficiente femei grase, chiar obeze, care niciodata nu au avut probleme de fertilitate.
Gandit-va la araboaice, care mai toate sunt grase, si este bine cunoscut fatpul ca nu au probleme de fertilitate. Chiar m-am gandit ca la ele secretul consta in condimentarea mancarurilor, dar si clima mult mai blanda decat cea de aici.

Inca ceva. Nici sa fi prea slaba nu este bine. Ramai mai greu insarcinata, si sarcina nu se dezvolta foarte bine.
Adevarul este pe la mijloc.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Crinuta, de acord cu tine. Eu chiar cunosc pe cineva care are multe multe kg in plus si nu s-a chinuit chiar deloc sa ramana insarcinata; adica la o luna dupa oprirea anticonceptionalelor a ramas si duce sarcina fara nici o problema..

Deci, in concluzie cred ca bebe vine tot cand vrea el nicidecum cand ajungem noi la greutatea ideala pentru a ramane insarcinata.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hehehe ana maria....stai sa ramai insarcinata si sa vezi ce o sa te frece cu kilogramele in timpul sarcinii!!! mama mama imi vine sa rad desi o iau de la capat. mai regim ca in timpul sarcinii nu am tinut in veci! Adevarul e ca am mancat super sanatos, nici o prostie nimic, am luat doar 9 kg, am trecut super usor de o cezariana si nici nu am simtit cand am dat jos kg luate. Ceea ce a fost suuuuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetelor
nu am mai intrat de mult deoarece am avut o bronsita care m-atinut acasa cu temp foarte mari.
deci cum spuneam nu am mai citit de mult mesajele voastre si am si eu ceva de adaugat.
si au am kg. peste luate mai ales in perioada cand incercam sa raman gravida,motivul? nu-l cunosc dar dr. mi-a spus ca la operatie a vazut ca ovarul meu nu functioneaza deloc fara stimulent si ma sfatuieste sa slabes cel putin 5% din greutatea corpului, se pare ca asa csrie in tratatele lor sau asa ceva.
din cauza problemelor pe care le-am avut de atunci(operatie mama, inmormantare unchi, bronsita cu temp.) nu am avut timp si nici rabdare sa ma ocup de asa ceva dar acum nu merg la inseminare pana nu slabesc 5-10 kg
asa ca de maine incep cura
cine vrea sa incepem impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu cred ca toate curele de slabire te ajuta pe moment, dupa ce te lasi de ele, kg se pun la loc. mai bine incerci sa schimbi regimul alimentar dupa un nou stil de viata. am un exemplu langa mine berbantul meu a descoperit in toamna ca avea colesterolul si trigliceridele cu muuult peste valorile normale. primul lucru pe care l-a avut de facut, a fost sa-si schimbe total regimul alimentar. nu si-a pus in gand sa slabeasca, desi era usor rotunjor scopul principal era sa reduca nivelul celor 2 indicatori. astfel a renuntat la orice aliment care se consuma prajit ( cartofi prajiti, snitzele, oua, etc), carne de porc, mezeluri, orice aliment care contine grasime, orice snack, cioco, dulceata si alcool.. si a trecut pe legume, carne de pui, la cuptor sau gratar, lactate si branzeturi degresate, fructe, salate (preparate cu ulei de masline). paste si paine a mancat de cate ori a avut chef, inclusiv pizza cu pui (dar fara sa faca abuz). dupa 2 luni si jumatate a adus colesterolul in limite normale, trigliceridele la fel si....... a slabit 11 kg.. in final greutatea lui s-a stabilizat, dar continua sa manace sanatos. stiti care este ironia? nici macar nu-l mai tenteaza sa se intoarca la vechile pasiuni, cum ar fi cartofii prajiti asa mi-am dat seama cat de mult conteaza regimul nostru alimentar de zi cu zi..

parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu mananc de 2 sapt. supa de varza, legume, fructe si carne slaba...atat...am slabit 3 kg, dar vad ca de cateva zile stagnez, nu mai slabesc
Si barbatu-meu mananca seara langa mine sarailii si baclavale..el slab, eu plinutza...logic...deci pe langa modul de viatza cred ca o mare influenta o are si metabolismul...eu ma lupt cu al meu de cand ma stiu...oricum, sunt hotarata sa continui...va tin la curent, va pup pe toate si va tin pumnii,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu ce ma fac daca in primele 3 luni de sarcina am luat aproape 5 kg?! Chestia e ca, desi nu mananc mult, stau degeaba toata ziua si... se cunoaste!
A tinut cineva dieta in sarcina? Daca da, cu ce anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dieta in sarcina nu se poate!!!!!

DAR
ciocolata nu e obligatorie
pufuleti, biscuiti nu ajuta la nimic
alune...hammm, paine redusa la min eventual prajita
interzis sa mananci pentru 2 orice la orice ora.

DAR poti manca
fructe la greu
branza, lactate, salate
oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

EU!!!!

Anemona,n-o sa crezi dar in sarcina aveam grija ce mananc ca sa nu ma ingras prea tare si tot luam in greutate.
In primele 3 luni am slabit 3 kg pt ca nu puteam sa mananc nimic.Nu imi era greata dar nu puteam manca pt ca mi se facea greata de la miros si cand o vedeam.Dupa 3 luni am inceput sa ma simt mai bine.ca si tine nu faceam nimic.Eu stateam si acasa pt ca facusem cerclaj si asa imi recomandase doctorul.
Mancam cu grija.Adica aveam grija sa-mi beau laptele tot(2 pahare mari pe zi).Mancam f .multe fructe ...cu mancarea nu prea ma omoram.Mancam gratar de vita in general sau de porc slab(muschi).Eu nu am putut manca pui,cartofi prajiti,mancare gatita(ciorbe)...mi se facea rau numai cat le vedeam.Imi placeau snitelele din piept de pui si chiar nu imi faceau rau.Chiar nu stiu cu ce ma ingrasam pt ca nu puteam manca mai nimic.Totul avea un gust ciudat.Noroc de lapte ,branza si fructe.
Sa nu va abtineti la pofte!
Eu aveam pofte ciudate!tot ce era in reclame la TV sau ce vedeam in filme,pe strada!
Odata mi-a fost pofta de mici.Eu nu mananc nicioadta asa ceva.dan mi-a spus ca nu imi ia pt ca imi vor face rau si nu mi-a luat.Fetita mea are o pata rosie intre sprincene in forma unui mic.

Gabi.

Mergi la inceput