Am o rugaminte la voi. Cunoaste cineva un medic generalist care mai accepta pacienti noi. Am un prieten care a facut un ACV (accident cerebro vascular) a fost o saptamina in coma si a stat doua saptamini in spital dupa. A iesit pe 6 ianuarie, iar doctorul (urgentolog) care a avut grija de el in spital (Sacré Coeur) este plecat in vacanta acum si este lasat in voia soartei (a fost internat de urgenta ). Are nevoie de un medic care sa-i urmareasca evolutia. Ei stau in Laval, dar se pot deplasa.
Va multumesc.
Gabi mama lui Emma
Imi pare rau dar nu cunosc prea multi doctori pe aici.Multa sanatate prietenului tau.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Draga mea,
Poate sa caute chiar in cartea de telefon si sa dea telefon la medici si sa intrebe daca primesc pacienti noi. Ar mai fi centrul de medicina familiala la Laval si iata coordonatele persoanei de contact : Dr Michel Lapierre, chef de médecine familiale, Cité de la Santé de Laval, 1755, boul. René Laënnec, Laval (Québec) H7M 3L9, téléphone : (450) 975-5444, télécopieur : (450) 975-5497.
Succes maxim,
Adina si Gabriel
Pe CDN exista o clinica care se numeste Diamant unde sunt doi medici romani, dar imi scapa numele lor. Primesc pacienti noi oricand. Eu de fiecare data cand am avut probleme am mers acolo. Imi scapa numele lor acum pe moment, dar am sa-ti dau amanunte de indata ce gasesc agenda. Poti suna la 411 si afli nr de tel de la clinica si suni si ceri rendez-vous cu un doctor roman.
Sanatate multa prietenului tau.
codrutza