Ati fost la Cinema 3D?

Ati fost la Cinema 3D? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Am vazut mai demult cateva filmulete tridimensionale si am fost de-a dreptul fascinata. E ceva cu totul si cu totul deosebit, privind prin ochelarii aceia ai impresia ca te afli acolo, in mijlocul actiunii si ca totul sa intampla langa tine. Senzatia e cat se poate de puternica, esti efectiv acaparat si cand se termina iti trebuie ceva timp ca sa revii la realitate. Cel mai mult mi-a placut un film despre viata din adancurile marii. Sa vezi un film 3D este o experienta interesanta, merita sa o traiti daca aveti ocazia.

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Si eu am avut ocazia sa vad filme de genul acesta. Ultima data era o prezentare publicitara a unui tur turistic prin munti. Zau ca aproape simteam mirosul ierbii si al florilor atat de reale pareau toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

O sa va mire, dar eu am vazut un film 3D pe vremea lui Ceausescu, la cinema Luceafarul. Nu mai stiu ce film era, dar stiu ca mi-a placut teribil; si acum tin minte cum ne feream cu totii cand se arunca vre-o sageata su alte chestii de-astea. Dar as vrea sa vad unul nou acum!
Pupici!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Laura,cand eram mica,deci pe timpul lu'Ceausescu,tin minte ca am vazut si eu un film 3D.Era un film cu multi cai si aveai impresia ca vin peste tine:)

iuliana17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da si eu am vazut cateva filmulete 3D,este super ,un film era cu un caine care la un moment dat cica a stranutat si bineinteles ca stropii lui au sarit pana la noi in sala deci cat se poate de real intr-adevar.Sau altul intr-n avion care se pare ca se sparge si incepe si bate un curent si apoi incepe ploaia si dam sa cadem in ocean wow cat de reale .

Eryka & sufletzelul din burtica --->22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu am vazut un film 3D cu pirati (era pentru copii intr-un parc de distractii!) si in clipa cand aruncau cu sageti sau ridicau vreo sabie in directia mea...wow...saream ca arsa de pe scaun, la fel cand au inceput sa zboare niste viespi ziceai ca acu, acu te inteapa...si cand au venit valurile peste noi chiar am sintit apa, mai tarziu sotul mi-a explicat in detaliu ce se intampla de fapt...chestii tehnice, dar e mai frumos sa nu stii, traiesti mai intens senzatia!

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Eu am vazut un singur film 3 D (despre viata lui van Gogh) la muzeul impresionistilor din paris . Super !

alina

www.geocities.com/alinuche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Din pacate nu am fost, dar am auzit de la prieteni ca este fain. In schimb am vazut diapozitive stereoscopice si sunt extraordinare, ai impresia ca esti in mijlocul lucrurilor.
Daca mai auziti de astfel de filme, spuneti-ne si noua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Daca aveti posibilitatea sa vedeti asa ceva, nu ezitati si faceti tot efortul si mergeti!!!Or sa fie o splendoare pentru suflet!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu tot in parcul de distractii am vazut, dar nu cu casti, dar tot 3D era. Stiti ca si la noi in parcurile mari era o naveta care, cand intrai in ea simula zborul. Dar nu era nimic pe langa ce am trait eu de sarbatori aici, la Cannes. Naveta se misca exact cum trenuletul din imagini se misca pe sine printre munti, cu prapastii langa el, cu viteza si cu niste curbe de ziceai ca acum cade...Si eu tipam ca o nebuna...Atat de real era! Vizionare placuta celor care veti vedea filme 3D!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu am vazut un documentar 3D la TV-ul nostru de acasa. Totulse intampla in jungla Amazonului. A fost minunat!!!
Vio

Mergi la inceput