gelozia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Roberta draga,

Eu zic sa nu-ti otravesti aceasta minunata perioada din viata cu acest microb la geloziei. Nu ai motive. Si eu am fost insarcinata, si chiar daca sotul meu nu este asa pasional precum la tau si nicidecum prea generos in declaratii, eu oricum ma simteam sexy si frumoasa...si daca indraznea cineva sa ma contrazica...vai de acela! Stii tu vorba aceea, fara un pic de gelozie parca nu e si dragoste, dar cand e prea multa gelozie, dragostea risca sa dispara!
Pupici

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Nu te nelinisti, e o faza trecatoare. In sarcina si imediat dupa hormonii o iau razna iar subconstientul transforma toate grijile tale legate de sarcina sau copil dupa cum are chef. Asa ca sa nu te surprinda daca vei mai trece prin stari asemanatoare, si eu am trecut.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ce mult conteaza sustinerea voastra! Va multumesc si sper sa nu mai trec prin asa ceva, chiar daca hormoneii o iau razna! Va pup!

Roberta + BeBe scump din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna spune:

Felicitari pt si desi inca nu am experienta in domeniu
iti doresc sa ai parte de ce e mai bun pt tine si minunea din burtica
fetele sint minunate si vor fi alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Cu siguranta e din cauza sarcinii!Hormonii astia!!!!!Daca te descarci de toate gindurile negre,totul va fi bine.Calculeaza-ti DPN-ul si intra la Interzis barbatilor...,acolo vei gasi multe viitoare mamici care poate au trait si ele experienta ta!

Sarcina usoara si ai grija de bb!

Teodoreiin 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Poti sa cauti si la "nasterea pe glob".

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ma bucur sa mai citesc si povesti frumoase
sa va fie toata viata plina de iubire si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa e! Este frumos cand mai auzi si ca sotul te iubeste, te rasfata...Bucura-te de viata alaturi de el si de bb asa cum este ea, nu o inrautati, ca e pacat. Poate ai vazut cate fete triste avem pe aici si care ar vrea sa fie in locul tau. Fi mandra si pretuieste asa cum trebuie ce ai! Sarcina usoara, fara griji! Te pupam!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc, Oana, intre timp mi-am revenit la normal, si chiar am ajuns sa radem unul de celalalt in momentul in care am descoperit ca de fapt "raceala " lui se datoreaza faptului ca...domnul era gelos pe nevasta lui insarcinata pe care o suna cam multa lume pe mobil in timpul liber!! Ce sa-i faci, lucrez de 5 ani intr-un birou-eu-singura femeie si 8 barbati, toti cam de varsta mea...si care ma suna pentru orice prostioara (si palavragesc minute bune si cu nevestele), eu fiind un fel de mama a ranitilor!! Asa ca, am avut o discutie cu sotul meu, am dat amandoi cartile pe fata si acum totul e minunat ca si inainte! Va pup pe toate!

Roberta + BeBe scump din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Am vrut si eu sa-mi exprim parerea dar fetele dinaintea mea au facut-o poate mai bine decit as fi reusit eu.Asa ca nu pot decit sa ma bucur ptr. tine , sa-ti urez o sarcina usoara .Uita de gelozie, mai ales acum cind esti implinita din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput