gelozia
Ma consider o persoana normala si echilibrata, am peste 30 de ani, sunt casatorita de 1 an, am un sot despre care spun ca ar trebui clonat!! Ma considera cea mai sexy, frumoasa si desteapta nevasta de care e mandru tare. Sunt insarcinata in 6 saptamani,sunt alintata si rasfatata de sotul meu care e topit de fericire...dar, busc, am devenit geloasa. Nu mi-a dat motive dar nu pot sa-mi reprim teama ca voi pati si eu cum au patit multe inaintea mea: sotul va privi mai atent in jurul lui, avand acasa "un greieras" care abia se misca. Nu mi-am facut probleme dar am visat in ultimele nopti numai scene violente, in care il surprindeam cu vreo femeie !!! Oare o iau razna? Sau e o frica normala? Mai ales ca lui ii place postura mea de "business woman" si nu prea cred ca ma vede stand acasa sa cresc bebelusul?? Doamne, si ne dorim acest copil cu disperare...
Raspunsuri
camelia-daniela spune:
Dragä Roberta,
eu cred cä incepi sä o iei razna!!!...considerä-te si de acum incolo la fel de normalä si echilibratä ca si pinä acum si bucurä-te de minunea care iti creste in burtä!!!
Eu nu am fost niciodatä geloasä!!...si consider gelozia o boalä...asta inseamnä cä nu ai incredere in sotul täu, care te adorä, iar dacä nu ai incredere in partenerul täu de viatä, atunci ce rost mai are o viatä plinä de neincredere si fricä???...vezi tu in asta un viitor stabil???
Cind am fost eu gravidä ( si am fost de 2 ori), am fost cea mai fericitä femeie din lume!!!...mä simteam cea mai importantä, cä nu-mi ajungeai la nas, nici mäcar cu scara!!!
Lasä frica la o parte si priveste increzätoare inainte!!...ai spus cä i-a pläcut allura ta de "business woman"...acum este timpul sä-i aräti si ce mamä desävirsitä vei fi, pt. copilasul pe care vi-l doriti cu disperare!!!
Cami.
Manuc spune:
Daca nu ti-a dat nici cel mai mic motiv, de ce sa te gandesti la asta? Gravidutele sunt asa frumoase... Cum sa se uite in jur din cauza burticii, in ea e cineva pe care il doreste cu disperare. Fii femeie serioasa...
Manuela si bb Costin
roberta04 spune:
Multumesc, dragelor, cred ca am avut un moment de ratacire dar m-ati adus cu picioarele pe pamant! Ma bucur ca existati! Si ca ma un sot minunat care ma iubeste, atat pe mine cat si pe BB care ne va lumina viata.
Va pup!
Roberta
camelia-daniela spune:
Hai sä-ti mai spun ceva...sotul meu a fost tot timpul, la fel ca si al täu...ma ridicat in slävi!!!...in schimb a fost enorm de gelos, si asta mä adusese la disperare...mi-era fricä si cind se uita un bärbat la mine!!!...si se uitau, crede-mä!!!
Acum sintem de 14 ani impreunä, cu bune su rele...deh, ca in orice cäsnicie!!...dar tot pe mine mä iubeste, pt cä stie ce are la casä!!!
Cu drag, Cami.
hannen spune:
Subscriu la ceea ce a zis Camelia.Nu ca as fi eu un exemplu (deh,am bintuit si eu cu imaginatia aiurea),insa incerc sa ma regasesc.Sa-mi schimb comportamentul impulsiv si sa termin cu ideile care imi incolteau in minte si ma macinau degeaba.
Bucura-te de momentul acesta.Bucura-te de burtica ta.Asa cum a zis Camelia si eu am fost mindra cit am fost gravida,ziceai ca as fi eu prima si ultima femeie insarcinata de pe planeta,asa ma simteam.
Multa sanatate tie si burticii.
Pupici
Nicole&Amira
roberta04 spune:
Inca o data, va multumesc pentru gandurile bune. Vreau sa va spun ca m-am trezit la un moment dat noaptea trecuta "sufocata" in cel mai tandru mod de sotul meu, care ma strangea in brate si ma saruta prin somn. Cum am putut oare sa cred ca ar putea sa ma insele?! Un barbat cu care vorbesc de cel putin 20 de ori pe zi la telefon cand suntem la serviciu si care imi trimite mesaje de dragoste ca un pusti indragostit pentru prima data?!
Roberta + BeBe scump din burtica
sirod spune:
Roberta, intr-adevar o luasei razna - vad ca ti-ai revenit, dar eu vreu sa-ti spun ca vei mai lua de multe ori pe 'aratura'!!! Fiind abia in 6saptamini, ehe pina la sfirsit o sa mai ai 'nazariri' din astea si altele.Dar o sa treaca dupa ce nasti si mai incolo un pic...
Eu mi-aduc aminte ca plingeam si daca Alin vorbea tare cu mine (el in general vorbeste mult si tare)si daca se uita le mine nu-stiu-cum...oho si cite si mai cite timpenii.
Si cu toate astea cum a spus si Camelia imi plimbam burta cu mindrie si aveam grija totdeauna sa se vada ca-s gravi'!
Deh, sint fitze de gravidutza.
sarcina usoara si sa va bucurati de bebel
doris
Alyssa spune:
Considera-te fericita! Ma bucur pentru tine. Fii mindra si considera-te norocoasa sa ai asa un sot minunat!
Sarcina usoara si bb sanatos!
Alice
lena spune:
gelozia este boala grea, si eu am suferit de ea, mai ales cand am fost mi se nazareau toate alea...neadevarate bineinteles, dar m-am lecuit repede ca tare urata e gelozia.
Lena