Acum stiu ca existati....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Este datoria unui musulman sa mearga cel putin o data in viata in pelerinaj la Mecca, daca are posibilitatea. De aceea mai mult cei in virsta se duc, cei tineri au alte prioritati( responsabilitati pt. intretinerea familiei, serviciu..). Si sint multi care nu ajung niciodata. Este recomandare sa mergi, nu trebuie sa pui o asemenea cheltuiala inaintea celor legate de existenta zilnica, sa pui viata familiei in dificultate financiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Da ,exact asa este cum a zis dodo.La Mecca trebuie sa mergi o data in viata.Insa daca situatia materiala nu iti permite ,nu este nici o problema.Nu poti pune in dificultate financiara familia , ca sa mergi,nici nu poti imprumuta bani.Calatoria o poti face numai daca situatia financiara iti permite.
Pupici fetele
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

...apropo de pelerinaj, peste 2 zile incepe luna pelerinajului in care primele 10 zile se posteste(nu e un post ca ramadanul , ci un post optional), asa ca va doresc din inima ca incepand cu aceste zile sa reusiti sa schimbati tot ce nu-i bun si linistit in viata vostra.Eu am inceput deja...sper sa ma "tina".Cu drag , numai bine.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput