Acum stiu ca existati....
Desi am stat un timp departe de voi, as vrea sa stiti ca va port in gand si ca va multumesc ca existati, va multumesc ca ati raspuns la subiect si sper sa ne putem impartasi in continuare impresiile, gandurile , sa invatam , sa ne cunoastem , sa cunoastem adevarul , viata, tot ce ne poate face mai bune , mai frumose , tot ce ne poate impodobi inima...Va imbratisez cu drag si va doresc numai bine...
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Raspunsuri
Theodora spune:
Te inteleg perfect! Si eu am lipsit mult si intoarcerea a fost darul cel mai frumos!
Bun venit din nou si sa speram ca nu vom mai "pleca" niciodata!
Theodora, Alexandros, Yannis
AN NOU FERICIT!
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737
craluca spune:
Bine ai revenit!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
hannen spune:
Ma bucur ca ai revenit.Mi-ai lipsit mult,si imi doresc sa fii alaturi de noi atit cit este posibil(in masura timpului disponibil).Si eu sper acelasi lucru si este nemaipomenit sa stii ca nu esti singur,ca cineva spera alturi de tine.
Multi pupici si imbratisari tie si iubitei Ysraa.
Nicole&Amira
ymellda spune:
Bine ati revenit. Si eu am lipsit o perioada si a fost forte frumos sa vad ca lumea nu m-a uitat.
Multumesc. Sper sa petrecem multe alte clipe frumoase impreuna.
Alina si Andra - 2 ani !!
Catan spune:
Bine ai revenit Maryam si multi .Chiar ma intrebam pe unde esti?Si noua ne esti draga si ma bucur ca avem vesti de la tine.Catan si piticii.
maryam spune:
Pentru ca ceea ce am dorit de fapt , s-a transformat in ceva atat de...urat, am considerat ca mai bine "plec" un timp...
quote:
Originally posted by Catan
Bine ai revenit Maryam si multi .Chiar ma intrebam pe unde esti?Si noua ne esti draga si ma bucur ca avem vesti de la tine.Catan si piticii.
maryam
dodo spune:
Am banuit motivul absentei tale si ceea ce spui imi confirma banuielile. Las' ca punem noi de un subiect nou, fruntea sus si vezi si jumatatea plina a paharului: oricit ai incerca sa (te) explici, nu toata lumea este pe "lungimea ta de unda", asa ca lasa pe fiecare sa creada ce vrea, pina la urma. noi sa fim sanatosi, ca belelele "curge"!
maryam spune:
[font=Comic Sans MS]Am ras de ceea ce ai scris, fireste fiind devreme, se poate spune ca am inceput ziua bine, dar trecand peste formalitati, cum e in Australia?Exista o comunitate puternica de musulmani acolo?[quote]ont=Comic Sans MS]
Am banuit motivul absentei tale si ceea ce spui imi confirma banuielile. Las' ca punem noi de un subiect nou, fruntea sus si vezi si jumatatea plina a paharului: oricit ai incerca sa (te) explici, nu toata lumea este pe "lungimea ta de unda", asa ca lasa pe fiecare sa creada ce vrea, pina la urma. noi sa fim sanatosi, ca belelele "curge"!
[/quote]
maryam
dodo spune:
Sa stii ca este o comunitate numeroasa de musulmani iar concentratia cea mai mare se pare ca este in Sydney. Comunitatea romaneasca e de aprox.40.000 pers iar musulmanii sint cam 300.000(cifrele sint din auzite, nu o lua ca litera de lege). Sint musulmani de pe tot globul -albanezi, croati, machedoni, tatari, turci, din India, Pakistan, Sri Lanka, Fidji, Malayezia, Liban, Egipt, Siria, ce mai, de peste tot! Din pacate nu sint asa multe moschei in comparatie cu bisericile, se pare ca opozitia celorlalti este mare atunci cind ceri eliberarea unui permis de constructie( nu pe considerente religioase, ca n-ar avea voie sa se opuna, nu le da voie legea, dar vin cu argumente care de care mai bizare, cum ar fi ca o sa creasca traficul rutier din zona, pt. ca vin oamenii la rugaciune si se creeaza aglomeratie de masini, sau altele, si mai aiuristice, ca inaltimea minaretelor le creeaza umbra pe proprietate si le afecteaza lumina primita prin ferestre !) iar municipalitatea trebuie sa tine seama de toate motivatiile astea, ca asa e procedura!
Dar una peste alta este bine, exista colegii musulmane, tabere de vara unde copiii sustin concursuri de recitare a Coran-ului, compensati cu diferite premii atragatoare pt. ei, nu este discriminare fatisa a musulmanilor(ar contravine legilor constitutionale), dar "voalat" la angajare sint preferate femei care nu poarta baticul traditional...(vezi-doamne, au gasit pe altcineva ce corespunde mai bine cerintelor postului..). Si am observat ca totusi tinerele musulmane nascute aici nu sint discriminate ca mamele lor( adica au acces la toate job-urile la fel ca orice australian nascut aici) emigrante. O alta treaba buna, a propos de ce am citit prin ziare de scolile din Franta, aici nu e interzis sa porti baticul in scoli, nici sa porti obiecte de cult-cruciulite sau altele- e o mai mare liberate religioasa, poate si pt. ca sint oameni de peste tot, iar acuzatia de discriminare este pedepsita aspru de legi.
valentinag spune:
Fetele,am vazut ca unii din musulmanii din Romania au plecat in pelerinaj la Mecca!Printre ei nu am vazut nici un tinar!Voi ati fost vreodata?Sau se duc persoanele mai in virsta?
Valentina