Caut o mamica singura cu un baetel...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Hai ma Mihai nu mai ride si tu de mine ,ce n-ai mai vazut si care nu stiau niciunul nici o boaba din limba celulalt?! iaca eu vorbeam prin semne cu soata mea la inceput ,stiam citeva cuvinte pe care i-mi era frica sa le scot de frica ridicolului ,si oricum nu dadeau nimic caci daca deschideam gura tot in italiana vorbeam (asta o stiam eu mai bine la vremea aceia) si soata se uita lung-gales-intrebator la mine ,si uite ca a mers.......inca ce bine a mers ......intre timp eu am invatat franceza ,a venit pe lume si "Micul Terorist" si ducem tratative acum pt "Surioara Micului Terorist",acum lasind gluma chiar vreau o fata simpla (de la tara chiar),amarita si satula de grija zilei de miine ,care nu-si doreste nici mai mult nici mai putin decit o FAMILIE FERICITA si o viata linistita alaturi de un om cum trebuie,nu trebuie sa stie franceza trebuie sa stie sa fie OM,si atit,va pup dulce si nu ma supar sic! de ce-mi ziceti voi pe aicea!!

Aura&Luca,22 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Aurelia, eu chiar am pe cineva pentru francezul tau, revin pe PM ! Poate o rezolvam ...
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

ehh...daca ash fi fost mai batranica...indeplineam toate conditiile:))))
ii urez succes:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ia spune-ne, Aurelia, pana la urma s-a gasit fata sau nu?

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

fata tre sa fie desteapta, gospodina, sufletista sau sa intruneasca cel putin 2 din calitatile enumerate?

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput