Caut o mamica singura cu un baetel...

Caut o mamica singura cu un baetel... | Autor: Aurelia

Link direct la acest mesaj

Stiu ca par nebuna si de legat dar am aici un francez care se tine de capul meu sa-i gasesc o rominca (asa ca mine zice el!!!)celibatara care are intre 30 si 40 de ani cu un copil de preferat baetel (el are o fetita!!! dar e divortat))restul de amanunte pe personala ca sa nu suparam prea mult adminii ca am postat mesajul aici ,am facut-o insa pt ca treaba e "URGENTA"(adica nu mai scap de el,ca de paduchi)am uitat sa spun el are 55 de ani,pupici si pe curind,

Aura&Luca,22 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ti-am trimis un P.M.

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

ufffffff, Aura!Nu-i si el mai tinerel!!!!!!!!Ca in rest, indeplineam toate conditiile,inclusiv de tara!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Asa este mai Carmen ,nu prea mai este tinerel dar nu arata rau de loc insa !!!!!!!!

Aura&Luca,22 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hehehe.. m as pune si eu pe lista, dar din pacate am fetita, si unde mai pui ca nu cunosc boaba franceza .... Ghinion de nesansa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Serios??????Pai, vrem detalii.........Nu se stie niciodata?!Nici eu nu sint f tinerica, am 36, dar ma gindesc ca are mama 55, din cauza asta m-am cam speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

hihihihih...ce haioase sunteti!!!!

Mergi la inceput

.........Si cautarile continua.................

Aura&Luca,22 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Dar de ce vrea o mamica musai cu un baietel, vrea s-o logodeasca si pe fetita lui?
Hihi, Aura, el tie iti face curte, cred...

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Tulaiiiiiii,doamne ,mai Otilia la asta nu m-am gindit!!!!!!

Aura&Luca,22 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Aurelia, tine-ne la curent si invita-ne, daca va fi cazul, nu ne lasa asa, cu ochii in soare
Daca in poza de la despre copii este baietelul tau cu fetita lui, treaba este ca si rezolvata
Mai da-ne un amanunt: francezul stie romana sau romanca e musai sa stie franceza ? (asta daca tu nu ai rezolvat nimic intre timp...)

Mergi la inceput