Anca Vasilescu Moisa

Anca Vasilescu Moisa | Autor: ana maria

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte. Are cineva coordonatele doctoritei Moisa? Sper ca nu confund si este fosta Anca Vasilescu specilizata si in probleme masculine. Va multumesc din suflet.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Eu stiu ca dr. Moisa Anca este la Giulesti. Cred ca a nascut de curand si nu stiu daca si/a reluat activitatea. Este un pic cam repezita dar cred ca este buna profesional. Sotul meu a fost la ea in tratament (dar nu si-a rezolvat problema).
Cipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ana-Maria pe dna.dr.Anca Vasilescu Moisa o gasesti la Giulesti si se ocupa si de probleme masculine,nu stiu daca are si cab.particular, iti dau nr.de la Giulesti daca doresti: 221.58.63 si intrebi acolo de ea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ana-Maria sotul meu si-a facut spermograma la ea, din fericire n-a avut nevoie de tratamente, deci nu pot sa ma pronunt daca este buna ca dr.sau nu, dar am vazut multe cupluri discutand cu ea, este cam repezita din ce am vazut eu. A nascut anul trecut si si-a reluat activitatea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey multumita e putin spus...eu una i-as ridica o statuie daca se poate! In ciuda stilului repezit ne-a ajutat sa facem un bb prin inseminare si m-a sustinut printr-o sarcina cu o multime de probleme.Basca nasterea.
Acum cu a doua sarcina cam pe neasteptate tot dansa m-a incurajat.Are si consultatii marti dupaamiaza la cabinetul sotului ei, langa Mall 3321983...s-a intors la servici de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ana Maria sa stii ca mie una nu mi s-a parut deloc repezita. In spital e in viteza mereu e drept dar nici nu cred ca e viata usoara si dulce pe acolo.
Din punct de vedere profesional am ajuns la dansa dupa ce schimbasem ceva doctori si prima mea senzatie a fost ca cineva avea in sfarsit o idee cap-coada despre problema noastra si evolutia ei. Nu am avut o pila la ea ci am agatat-o pur si simplu pe culoar in Giulesti si am zis ca noi vrem un copil.
De asta eu o recomand oricui cu mare incredere!

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor am fost la dna doctor marti. Am reusit luni sa gasesc loc pentru marti. Pana acum dupa trei ani de investigatii mi s-a parut una dintre cei mai in tema si mai draguti medici.

Nu e atat de ocupata ca alti medici si pare foarte interesata de problema mea. Bineinteles ca mi-a mai dat niste investigatii (sic) si de abia peste o luna o sa stiu mai multe.

Repezita chiar nu mi s-a parut a stat mai mult de jumatate de ora, mi-a facut si consultatie si eco intravaginala si un test de sarcina (sunt in intarzziere) dar bineinteles ca a iesit negativ.

Marina multumiri pentru sfat. Pupici

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Anca Vasilescu Moisa este o super dr.
Este singurul medic pe specialitate care vb. frumos cu tine si nu te trateaza ca pe un animal.
Te simti in siguranta cu ea.
consultatia costa 350.000. la cabinetul din str, Branduselor.

ena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ena, scuza-ma ca te intreb, "singurul medic pe specialitate care vb. frumos cu tine si nu te trateaza ca pe un animal" ... dintre care medici este dna dr Moisa? Te referi la medicii din Giulesti, din Bucuresti sau din tara, ca nu am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Draga Anemona,
Am spus medic "pe" specialitate.Adica obs.-gineco.
Medicii din scoala veche ...in special "doamnele" doctor vorbesc foarte urat cu pacientele.
Poate o sa se ajunga si la noi in tara ca medicii sa nu ne considere bancomate fara personalitate.
Speranta e mica de cand la fac. de medicina se ridica mediile de intrare cu 2 puncte ca sa se ocupe locurile si nu se da decat un examen la Biologie si acela grila din grilele publicate in cartile de teste.
Asta e Romania!

ena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ena, ca era vorba de specialitatea ob-gin intelesesem, dar nu intelesesem despre aria in care Dr Moisa este singura care vorbeste frumos si nu te trateaza ca pe un animal. Totusi asta este o apreciere, dupa parerea mea, subiectiva si nefondata. Iti spun asta pentru ca si multe altele dintre noi mergem la medici care stiu sa vorbeasca si sunt adevarati profesionisti si oameni in acelasi timp. Sunt convinsa ca Dr Moisa este asa cum spui, dar ca este singura, nu pot fi de acord cu tine. Si nu cred ca ne face bine, celor care mergem la medici de care suntem foarte multumiti si in care avem mare incredere, sa citim ca singura doctorita care nu trateaza pacientele ca pe animale este dr Moise.
Multumesc pentru intelegere!
Anemona

Mergi la inceput