Anca Vasilescu Moisa
Raspunsuri - Pagina 2
ena spune:
Mai Anemona, opinia mea nu este extremista si chiar nu inteleg unde e problema.
Faptul ca omul asta este special si ca dupa ce am colaborat cu mai multe spitale (pe plan profesional)si am vazut si cum sunt scapati copii in cap la nastere ca apoi dr. sa-si ceara scuze si sa le spuna ca au toata viata in fata si ca pot sa faca altii....spun ca atata timp cat ponderea incompetentilor depaseste jumatatea ....este o problema.
Nu sunt absurda si nu traiesc in lumea imaginarului ca sa cred ca doar un singur medic este bun.
Tatal meu este si el un medic excelent.
Se pare ca viata pe care o duci este lipsita in mare parte de elemente negative, si-ti doresc ca si de acum inainte sa intalnesti oameni buni...pentru ca este mare lucru sa intalnesti omul potrivit la momentul "X".
Sanatate si sa nu te mai gandesti la extremism ca viata e prea frumoasa.
Pupici
ena
anemona spune:
Ena, nu te supara pentru interventia mea.
Te asigur ca viata mea nu a fost un sir lung de evenimente roz, port o sarcina obtinuta prin fertilizare in vitro si asta cred ca spune multe despre lupta pe care am dus-o. Am cunoscut si eu in atatia ani medici incompetenti, indiferenti, aroganti, stiu foarte bine despre ce vorbesti. Sa-ti spun de cate ori am iesit plangand dintr-un cabinet medical?
DAR: singurul lucru care m-a deranjat la afirmatia ta a fost acela ca doctorita Moisa este SINGURA in domeniu cu acele calitati. Cuvantul <singura>, nimic mai mult. Pentru ca te asigur ca nu este ea singura exceptie. Oricat de greu ti-ar fi sa crezi, mai sunt si alti medici de exceptie. Se poate ca pe aceia sa nu-i fi cunoscut tu.
Ma intreb daca eu am abordat un punct de vedere extremist sau afirmatia ta este extrem de generalizatoare la adresa tuturor celorlalti medici.
Hai sa cadem la pace si sa spunem ca, pe langa dr-ita Moisa si alti cativa medici exceptionali, cei mai multi sunt asa cum spui tu, ce zici?
Ma voi opri aici cu aceasta polemica, numai bine!
ana maria spune:
Fetelor, daca tot am deschis subiectu' si am generat polemica sa va spun si eu parerea mea. Doctorii de pana acum (pe care i-am consultat eu) s-au purtat frumos, cu o singura exceptie, un tanar de la Sf Pantelimon care mi-a facut HSG. Nu merita amintit si nici macar rememorata experienta.
NU asta e problema. Cred ca scopul nostru e sa gaseim un medic care sa ne rezolve problema. Este adevarat ca o mare importanta o are si factorul psihologic si probabil ca ne poate influenta si stimula un medic prin atitutdinea lui.
Fiecare are experientele lui. Eu si dupa HSG (unde am suferit din plin si credeti-ma ca am trei operatii la activ si dupa nici una nu m-am simtit asa de rau) mi-am dat seama ca mi-ar putea ramane in gand ca o experinta placuta daca as avea succes si as ramane insarcinata.
Asadar sa fim rationale si sa ne dorim sa ne rezolvam problemele. Dna Moisa s-a purtat frumos, mi s-a parut inteligenta, logica si in plus cred ca are memoria pacientilor. De cand am intrat in cabinet a sesizat ca vin pentru prima data la dansa la consultatie. Un plus asadar!!!
Va pup
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
da, la cabinetul particular am fost. Tel 3221983. E aglomerata dar cu o zi inainte am mai gasit o programare. Are consultatii doar marti.
Ana Maria
ana maria spune:
inseminari face la Giulesti din cate stiu eu. Tot pentru inseminari am mers si eu dar mi-a dat planurile peste cap si se pare ca nu am nevoi de inseminari (cele putin dupa cum arata acum analizele).
Ana Maria
Marina spune:
gabi da se fac...chiar iti recomand sa mergi la cabinet pt ca e mult mai curat si mai relaxant! si pretul e acelasi!
gabid spune:
Eu am toate analizele facute,inclusiv dozari hormonale.As vrea sa merg la sfarsitul lunii februarie ca sa prind ciclul din martie,aprilie ,mai,iunie.Sunt decisa sa fac cateva luni la rand.m-am hotarat sa incerc si inseminari.Sunt fete trimise de Ancar la FIV+ICSI si acum au bb-ite prin inseminari...numai sunt atat de grabita ca la primul bb.Inseminari nu am facut deloc inainte de FIV.Ancar mi-a spus ca eu sunt bine.Am progesteronul mic dar asta se rezolva.
Gabi.