Pentru cei interesati: anul acesta decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 29 februarie. Eu am urmarit in fiecare an ceremonia dar de fiecare data mi-a parut rau ca nu am apucat sa vad inainte mai multe din filmele nominalizate. Din pacate anul trecut n-am vazut chiar nici unul, dar acum doi ani am vazut "A Beautiful Mind" (care a si castigat premiul pentru cel mai bun film), "Lord of the Rings" si "Moulin Rouge". Nici anul asta n-am reusit sa ma uit la vreun film. Adevarul e ca nu am timp de mers la cinema, asa ca nu-mi ramane decat sa le vad mai tarziu pe DVD.
Vizionare placuta!
Cristina
Am auzit ca unul din filmele nominalizate la Oscar ar fi "The Lord Of the Rings", nu mai stiu daca era vorba de toata seria sau doar de ultimul "capitol", insa mie mi-a placut foarte mult, l-am vazut de 2 ori (ma refer la "The Return of the King")si mi-ar place sa cistige Oscarul pentru ca chiar merita!
Am intrat pe pagina www.oscar.com si nu sunt inca nominalizatii pentru anul asta.
Madutza & ingerasul din burtica in 21 saptamani
Merci pt. informatie, in orice caz cine are Premiere, poate este la curent mai mult, nu neaparat cu nominalizatii ci si cu posibilii protagonisti.
Astept cu nerabdare Oscaruruilke de data aceasta in alta tara si cu alt gen de comentarii.
Sunt curioasa cum va fi!
Vio
Si eu sunt o mare fana a Oscarurilor. Ma trezesc in fiecare an sa vad sa vad spectacolul. Nu cred sa se fi dat nominalizatii de anul asta!
Layla
Nominalizarile vor fi anuntate pe 27 ianuarie, iar gazda galei decernarii premiilor Oscar va fi Billy Cristal.
Au fost anuntate insa cele 7 filme care isi vor disputa Oscarul pentru efecte vizuale:
The Hulk
The Lord of the Rings: The Return of the King
Master and Commander: The Far Side of the World
Peter Pan
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Terminator 3: Rise of the Machines
X-Men 2: X2