"le tren de vie"
scuze ptr fetele care stau prin franta si se iau cu miinile de cap cind vad cum am scris ...se numeste "trenul vietii " facut de un francez de origine romana si as dori sa stiu daca-l stiti si de unde as putea sa-l cumpar ptr o buna prietena careia i-a placut foarte mult.
Raspunsuri
baby-boom spune:
Filmul ruleaza destul de des la HBO Romania(in el joaca o multitudine de actori romani), fapt care ma face sa cred ca exista o posibilitate sa il poti procura de la Hollywood Music& Film.............asta daca ai pe cineva in Romania...........
DAR, ORICUM TU FIIND PE MELEAGURI MULT MAI CIVILIZATE AI ORICUM SANSE MULT MAI MARI SA GASESTI ORICE PALETA DE FILME, FIE ELE STRAINE SAU AUTOHTONE..
SUCCES!!!
Catusha spune:
Eu l-am urmarit pe HBO, mi-a placut si mie, si pe urma l-am vazut de vinzare pe caseta video in Carrefour. Regizorul este daca nu gresesc Radu Mihaileanu.
Catusha
liris spune:
Multumesc .
Pe meleagurile astea "civilizate" nu se gaseste....
am incercat sa-l gasesc sa-l cumpar ptr prietena mea dar fara succes.
AC spune:
Filmul se numeste intr-adevar: Train de vie, iar regizorul este Radu Mihaileanu.
Este foarte frumos si visator.... cum poti din mijlocul a ceva tragic sa incerci sa visezi, sa razi chiar. A fost si in Olanda la genul acela de cinematografe de arta.
Subiectul este acesta: In Rusia anului 1941, nebunul satului gaseste o idee absolut ireala pentru a salva tot satucul de consecintele invaziei naziste. si asa cu totii organizeaza un fals tren de deportare, se degizeaza in soldati nazisti si falsi deportati. Ideea prinde contur si trenul se pune in miscare...catre libertate.
Nu e in stoc pentru moment, dar il poti cumpara de pe http://www.amazon.fr/
si se livreaza simplu in UE.
Link-ul precis este :http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B00004VYD3/qid%3D1078273393/171-0990251-6976251
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
liris spune:
l-am gasiiiiit!!!!
din pacate insa la link zice "en rupture de stock" ... Actuellement indisponible...
probabil ca ar trebui sa mai astept si apoi poate apare ca sa i-l cumpar..
AC spune:
Liris,
scrie-le un e-mail si spune-le ca tu l-ai vrea si sa-l comande. Sau roag-o pe una din fetele din Franta sa-l comande pentru tine de la un FNAC. Magazinele FNAC se gasesc in orice orasel mai mare in .fr, ba chiar si la Bruxelles. Am vazut unul si la Leuven, deci in partea flamanda.
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
cezarutza spune:
Daaa, imi aduc aminte - Train de vie - super film! Este exemplul cel mai elocvent de ceea ce inseamna o TRAGI-COMEDIE. Nici nu stii ce sa faci , sa razi? sa plangi?
m-ati facut sa-mi aduc aminte de un film caare chiar mi-a placut si va pup pentru asta ...
pupici