Romani din Cannes

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Deci: nu stiu cum sa va trimit o poza.
In concluzie, Oana si Alina, dati-mi adresa voastra de email in mesaj privat si v-o trimit de la emailul meu, ca altfel nu stiu.
Daca nu, nu-i bai, oricum de vedem maine!
PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Da, Oana, sunt cam somnambula de cand am descoperit DC-ul! Stau zi si noapte! Nu prea e bine ca imi neglijez obligatiile de viitoare sotioara, dar e ca un drog! Asta ca tot m-am lasat de fumat acum o luna si ceva!
Merci pt detalii, inca nu am inceput sa facem demersurile pt casatorie, dar cand o sa ne hotaram, o sa va bombardez, probabil, cu intrebarile!
Va pup!
Apropo: am aflat ca va fi saptamana viitoare carnavalul de la Nice. Fetele de acolo sa mearga neaparat, sa ne povesteasca si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Inca ceva: voi cum ati invatat franceza, ca eu am avut depresii din cauza limbii, mi-am luat tot felul de carti di Ro, am invatat cuvinte, expresii, dar sunt in stadiul in care inteleg mai mult dacat la inceput si vorbesc destul de putin, asta pt ca nu sunt nevoita.
Stiu ca trebuie sa comunici, dar ma enerveaza sa-l sacai la cap pe prietenul meu si stiu( desi nu recunoaste) ca nu ar avea rabdare!
Va pup! Si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Cum am invatat franceza?
Pai la scoala am facut ceva franceza,deci ceva ,ceva s-a prins de mine!Apoi am invatat uitindu-ma la televizor pe canalele frantuzesti,in general la stiri(prezentatorii vorbesc o franceza clara),iar cind l-am intilnit pe sotul meu m-am perfectionat vorbind cu el.
Acum sint aici de trei ani,iar faptul ca nu am avut cu cine vorbi romaneste m-a obligat sa ma perfectionez!!
Pupici(poate intr-o zi ne vedem pe MSG)

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:

Da, Oana, sunt cam somnambula de cand am descoperit DC-ul! Stau zi si noapte! Nu prea e bine ca imi neglijez obligatiile de viitoare sotioara, dar e ca un drog! Asta ca tot m-am lasat de fumat acum o luna si ceva!
quote:

Pai, sa sti ca si eu am cam inceput sa-mi neglijez iubitul de cand cu netul...Si imi pare rau...Dar azi i-am facut ciorbita de perisoare si chiftele, ca avea pofta.

quote:

Inca ceva: voi cum ati invatat franceza, ca eu am avut depresii din cauza limbii, mi-am luat tot felul de carti di Ro, am invatat cuvinte, expresii, dar sunt in stadiul in care inteleg mai mult dacat la inceput si vorbesc destul de putin, asta pt ca nu sunt nevoita.
Stiu ca trebuie sa comunici, dar ma enerveaza sa-l sacai la cap pe prietenul meu si stiu( desi nu recunoaste) ca nu ar avea rabdare!
quote:

Eu nu am facut franceza deloc la ascoala, dar am invatat-o aici. Ca si Corina, cel mai mult am invatat-o de la TV, la inceput din deductii...Apoi, usor am inceput sa citesc reviste...Din care am invatat foarte mult(mai ales sa scriu, dar nu scriu perfect), iar de fiecare data cand vroiam sa stiu ceva intrebam francezii...

quote:

Deci: nu stiu cum sa va trimit o poza.
In concluzie, Oana si Alina, dati-mi adresa voastra de email in mesaj privat si v-o trimit de la emailul meu, ca altfel nu stiu.
Daca nu, nu-i bai, oricum de vedem maine!
quote:

Ne vedem maine, orice ar fi, ne gasim!

Pupici, fetele!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Si ne-am intalnit in sfarsit toate trei! Am stat 2 ore la palavrageala, si tare mult ne-a placut...Data viitoare o sa facem si o poza sa va punem aici sa ne vedeti...Pupici!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... si-am vorbit, si-am vorbit... si ce bine a fost... doar ca timpul a trecut cam repede..
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Da, confirm si eu, am palavragit cate in luna si in stele si tot nu am terminat.....de fapt am lasat si pe data viitoare!
Fetelor, mie imi ia ceva timp pana ma ambalez dupa care nu mai imi tace gura.....sper ca nu v-am turuit prea mult! Daca da, data viitoare ma opriti!
Bisous,

PS eu abia acuma am intrat in casa, plecata de la 9h30 dimineata!

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Sa va fie de bine!!!Fericitelor!!!Ca m-as intilni si eu,dar n-am cu cine
Pupici,iar data viitoare faceti si poze!!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Corina, si noi am vrea sa fi si tu aici! Mai ales ca datorita tie le-am cunoscut pe fete! Datorita tie sunt pe acest forum! Merçi!
Fetelor, va dau o veste buna: Aurelia, careia ii multumesc din suflet, mi-a dat adresa cu drepturile copilului in Franta, si, intr-adevar, asa este, copilul se naste francez, iar pe noi nu au nici un drept sa ne mai expulzeze dupa ce il nasc! Asa ca, din aprilie-mai ne apucam de conceperea... Uite asa suntem de fericti amandoi:!Va pup!

oana-cannes

Mergi la inceput