Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 7
lu.more spune:
Alina si Oana, ramane deci sa ne vedem joi la 10 in fata la McDo(in Cannes, din cate inteleg?)
Pe mine sa nu contati sa va duc undeva, ca nu sunt o cunoscatoare in materie de cafenele. Deci o las pe Oana sa aleaga pentru mine.
Altceva... voi doua va cunoasteti, eu habar n-am cum aratati, si nici voi cum arat eu, deci ca sa ne gasim cu usurinta, luati aminte acilea: daca vedeti o tipa bine... sunt eu!!!
oana cretu spune:
Adica o tipa bine sau ? Pai, da-ne tu un detaliu despre tine cum o sa fi imbracata...Ca e mai usor, ca noi o sa fim doua si o sa te reperam mai repede.... Din doua om vedea una din noi pe Lulu! Asteptam, Lulu! Da, la McDonalds de la Cannes...Va pup, fetele!
oana-cannes
oana cretu spune:
Am uitat sa-i zic Corinei ca am facut conopida dupa reteta ei la cuptor si e delicioasa...I-a placut si lui George tare...Nu am mai intrat pe yahoo, pentru ca merge greu pe desprecopii, daca intru si pe yahoo, de aia ti-am zis aici...Te pup si o sa fac si drobul zilele astea...Apropos, am pus rosii bucatele din conserva ca nu am stiut ca nu am si am uiat sa-i zic lui George sa ia cand a luat lapte....Dar a iesit buna, oricum! Merçi!
oana-cannes
Corina spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Am uitat sa-i zic Corinei ca am facut conopida dupa reteta ei la cuptor si e delicioasa...I-a placut si lui George tare...Nu am mai intrat pe yahoo, pentru ca merge greu pe desprecopii, daca intru si pe yahoo, de aia ti-am zis aici...Te pup si o sa fac si drobul zilele astea...Apropos, am pus rosii bucatele din conserva ca nu am stiut ca nu am si am uiat sa-i zic lui George sa ia cand a luat lapte....Dar a iesit buna, oricum! Merçi!
oana-cannes
Sa va fie de bine!!!!
Corina si Anna nazdravana!!
bb_alinus spune:
Salut fetelor,
In sfarsit ceva concret, deci Lulu, Oana si eu prezent si confirm pt joi la 10 in fata la McDo! Lulu, poate ne dai cateva repere ca sa ne recunoastem, sau daca nu ti-e greu, poti sa scanezi o poza si sa o pui pe site :)
Pupici si seara buna la toate
alinus_bb
oana cretu spune:
Bine zis, Alinus, trimite-ne, Lulu o poza cu tine pe mail...Sau da-ne un indiciu, oricum...Poate ni-l dai innainte sa ne intalnim... Va pup!
oana-cannes
nadine2004 spune:
Sunteti foarte dragute ca mi-ati dat atatea detalii; inca ceva: analizele le faci in Franta? si daca da, unde? se platesc?
In sfarsit reusesc fetele sa se intalneasca! Abia asteptam detalii despre intalnire!
Va pup!
oana cretu spune:
Pai de cand ne chinuim sa ne intalnim toate trei...trebuia sa vina si acest moment atata asteptat...Pacat ca nu putem sa ne intalnim si cu tine, Corina, Aurelia, bucluc si toti ceilalti care sunt in Franta, dar mai departe...Oricum, noi ne gandim si la voi!
Eu stiam ca analizele le faci in Franta(asta o stiu de la cumnatul meu...) si la orice laborator la cere se fac analize...
Pupici!
P.S. Am mai gasit o somnambula ca mine, nadine2004, nu sunt singura!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
emoison spune:
Da, Nadine, e mai simplu (cred)sa faci in Franta analizele. Eu am mers la dr. de familie care mi-a prescris ce analize trebuie, de fapt,el te trimite sa faci analizele (eu am facut testul de sida, grupa de singe,toxoplasmoza si rujeola parca, testul de sida nu e obligatoriu sa-l faci, doar ca asa am vrut noi), si cu rezultatele te intorci la el, ca sa iti faca, pe baza lor, un certificat cum ca te poti marita.
Toate astea le platesti...DAR daca tu te mariti cu un cetatean francez, sau cu cineva care e deja inscris la Securite sociale, atunci ti se ramburseaza toate astea atunci cind te inscrii la securite sociale, ca "ayant droit" (la 65%, daca imi amintesc eu bine, dar tot e ceva...)
PS Casa de piatra !!!
Cu bine,
Elena
lu.more spune:
Pentru intalnirea de maine: o sa incerc sa va trimit o poza. Daca o primiti, eu sunt prima din stanga, in gri. Acum am parul mai lung, o sa-l strang probabil in coada, o sa fiu in blugi, si nu mai stiu.
Oricum ne recunoastem, ca n-o sa fim decat noi 3 asteptand ceva in fata la McDo la 10 dimineata! Mai ales dac-o da vreo ploaie (vedeti ce timp avem azi?)
Daca nu reusesc sa va trimit poza, sunt bruneta, 1,70, nici grasa, nici slaba, ce vreti sa va mai spun???
Va pup si pe maine!!!