Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 11
oana cretu spune:
Drum-bun, Alinus! Distractie placuta si sa-mi faci si mie poze cu bb-ul pe care il boteaza...Te pupam si asteptam vesti cand te intorci!
Aurelia, ce buna esti tu...Cand am citit "Oana si bebelusul ei", mi s-a facut pielea de gaina, si m-a trecut un fior...ce frumos suna! Dar esti sigura ca de mine vorbeai? Ma bucur ca sperai pentru noi, sti tu! Si mi-as dori sa spere toate fetele de aici, macar cele de pe "La France" si "Romani din Cannes"...
Si daca toate fetele de aici se gandesc la mine si la visul meu, le cant o serenada......"La java bleu, la java la plus belle..."!
Va pupicesc!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
lu.more spune:
Drum bun, Alina, sa va duceti si sa va intoarceti cu bine!
Iar in avion iti doresc sa nu va zgaltaie prea tare!
Gandeste-te la ce frumos e deasupra norilor si-o sa vezi c-o sa fie bine!
Te pup
lu.more spune:
Fetele din Cannes, trezireaaaaa!!!
Eu n-am nimic de spus, doar ca vad ca am ajuns pe pagina 2 (rusine, rusine, de 3 ori rusine!!!) si voiam sa aduc subiectul mai in fata.... ca ne-au luat-o inainte celelalte frantuzoaice
(Otilia e de vina!)
In alta ordine de idei, Alino, te intorsesi de la botez?
Cum fu?
Lulu
oana cretu spune:
Are dreptate Lulu cu pagina 2! Eu data trecuta cand am intrat am apucat sa raspund la celelalte frantuzoaice, si aici nu, ca a trebuit sa plec la munca ca intarziasem. Si am regretat...Si dupa aia nu am mai intrat, ca nu am avut cand( o seara m-am intors la ora 1, am fost la carnaval si o seara tot asa am fost la prieteni). Dar ce este cu Alinus de nu raspunde? Va pupic!
oana-cannes
oana cretu spune:
Fetele, sudistele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma auziti!!!
oana-cannes
lu.more spune:
Eu sunt pe baricade, ma enerveaza ca nu stiu ce are calculatorul (configurari, chestii) ca, desi pot sa intru pe internet, nu pot sa trimit mesaje, nici de la adresa personala, nici cu outlook, nici mesaje privata la despre copii!!!
Pot sa primesc (am facut proba de la serviciu), dar cand trimit, sta un sfert de ora sa se gandeasca, apoi imi spune ca timpul de nu stiu ce a expirat!
In alta ordine de idei, saptamana asta sunt mama de 3 fete, dar asta nu ma impiedica sa vin din cand in cand sa ved ce mai faceti.
Va pup!
Lulu
oana cretu spune:
Bine ca raspunzi macar tu, ca Alina a disparut, iar Corina s-a mutat pe subiectul celalalt!
Te invidiez ca saptamana asta esti mamica de trei fete! As vrea si eu sa fiu printre ele! Sunt in vacanta, nu? Va duceti pe undeva la sfarsit de saptamana cu ele? Pupici!
oana-cannes
Corina spune:
Nu m-am mutat Oana,urmaresc subiectul in continuare,dar nu am mai raspuns.
La noi a nins si e frig,la voi cum e vremea?
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
lu.more spune:
La noi nu a nins, dar au anuntat vreme proasta zilele astea, si ninsoare de la 500-800 m in sus.
E frig (mai frig decat ar fi normal), cand soare, cand nori, aseara ploua putin si erau 8° cand ma intorceam eu de la serviciu.
Stiti ca saptaman trecuta am avut parte de o frumoasa de furtuna cu ploaie si nisip care venea tocmai di Africa? (poate ati vazut la TV imagini din Nice). Am auzit la radio ca au cazut in total 1500 de tone de nisip in Sud! Nu va povestesc in ce hal ne-a murdarit! Eu inca nu mi-am spalat masina, ca zilele astea era coada la spalatorie si n-aveam chef sa astept. Si daca mai ploua... Deci am o frumoasa de masina plina de noroi, de parca am facut raliul Paris-Dakar!
O zi buna!
lu.more spune:
... am noroc ca fetele mele sunt cuminti, dimineata se trezesc tarziu, iar pana se dezmeticesc de-a binelea, se face ora 12, ne asezam la masa, apoi... eu plec la serviciu!!!
Dupa amiaza, cand le vine pofta sa faca nebunii, ramane "papa" cu ele
Iar eu vin seara si gasesc pe toata lumea cu nervii la pamant, "papa" ca nu mai poate, ca 3 fete sunt mai rele ca 3 baieti, etc...
Pe fete le-am gasit aseara, toate 3 machiate si parfumate, coafate si imbracate care mai de care, haine peste tot in camera lor, iar fardurile mele, aratau ca dupa razboi! Iar fii-mea imi zice "tu si-asa nu te machiezi!!!". Auzi vorba! Dupa ea, daca nu-mi pun kilograme de albastru la ochi (ca ea), inseamna ca nu ma machiez!!!
Deci dupa ce si-au aranjat DE URGENTA camera, am inceput toti 5 sa "lucram" la puzzle pentru vreo ora. Asta e una din ocupatiile familiei. Ne calmeaza. Eu le-am transmis "microbul", si acum suntem toti bolnavi!
Dupa care mi-am dat seama ca era ora 9 si noi nu mancaseram nimic!
In week-end am vrea sa mergem la festivalul de la Menton ("festival du citron"); daca e vreme frumoasa facem poze si va arat si voua. Iar dupa festival (sau inainte), sa tragem o fuga pana la Ventimille (nici nu stiu cum se scrie), sa cumparam tigari mai ieftine, ca pe cele aduse din Romania le-am terminat!!!
Va pup, ma duc sa ved ce fac maimutele mele (cred ca si-au pus un film de groaza in camera, ca le aud urland!!!)