Filme

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

SIGNS cu Mel Gibson. Este un film pentru suflet, care ne face sa intelegem ca si atunci cind ni se intampla ceva rau este de fapt tot spre binele nostru...pina la urma! Mie mi s-a parut un film extraordinar!!!

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce fac unii oameni in numele actorilor preferati...asta apropos de Johnny Depp: am vazut acum cateva zile "Once upon a time in Mexico", film plin de vedete, Antonio Banderas, Salma Hajek (parca asa se scrie), Enrique Iglesias, Johnny Depp. Cred ca filmul este continuarea la Desperado (tot cu Banderas si Salma Hajek) da' mi s-a parut cam slabut..si, cum ziceam la inceput, m-am uitat la el ca era Johnny Depp in distributie.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Am vazut ieri, dupa un secol in care nu am calcat prin vreun cinematograf, Ultimul Samurai, cu Tom Cruize. Mi-a placut foarte mult totul: si povestea, si imaginea, si muzica, si felul in care a jucat Tom Cruize.

Daniela si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Dana Claudia

SIGNS cu Mel Gibson. Este un film pentru suflet, care ne face sa intelegem ca si atunci cind ni se intampla ceva rau este de fapt tot spre binele nostru...pina la urma! Mie mi s-a parut un film extraordinar!!!

Dana C.
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Extraordinar filmul,mi-a placut la nebunie,mai ales ca e cu Mel...

Iren&Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Pentru cei cu inima tare "Artificial Intelligence", eu am plans de n-am mai putut.La fel si "Intalnire cu Joe Black", Brad Pitt si Anthony Hopkins sunt magnifici.
Pentru cei care vor o comedie buna, "Puicute dulci" cu Cameron Diaz, a fost recent pe HBO.
Si inca unul care l-am vazut ieri si mi-a placut tare mult "Italian Job"
Vizioanare placuta!
Elly si bb Dariutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am vazut acum 2 zile filmul "Duplex", e o comedie excelenta, dupa parerea mea.Nu am mai ras de mult la o comedie atat de mult cum am ras la asta, poate de cand am vazut "Tantalaul si gogomanul" (Dumb and Dumber)
Mi-a mai placut mult si filmul "Catch me if you can" cu Leonardo Di Caprio!
Mai e "Supa de varza" (La soup aux choux) cu Louis de Funes si in general toate filmele cu Louis de Funes imi plac!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Va recomand si filmul "Life or something like it".Mie mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Am vazut ieri "Something's Gotta Give", frumos nu pot sa zic ca nu, da' parca nu chiar cine stie ce, film de duminica.Jack Nicholson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hilary and Jackie, sfisiietor...da' bun!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Heeeelp!!!!

Caut de catva timp un film cu Peter O'Toole, pe care l-am vazut la tv in Ro, cu aproximativ 10 ani in urma.

Actiunea se desfasuta la un castel in Anglia, proprietarul, falit, impreuna cu ajutoarele lui, incearca sa atraga turisti afirmand ca locul e bantuit de fantome.
Pana la urma fantomele exista etc.
Cum se numeste filmul, vreau sa il revad!!!! Ajotooooor!
J.

Mergi la inceput