Raspunsuri - Pagina 8
Idora spune:
Julie, uita-te in site-ul asta si poate o sa gasesti numele filmului
http://www.imdb.com/name/nm0000564/
rachel owen spune:
Vreau si eu sa va zic de Final Destination. Nu stiu daca s-a mai zis despre el sau daca l-ati vazut, dar e socant. Am vazut prima parte (pe atunci nu stiam ca are 2 parti, si inca nu stiu daca are numai 2 parti sau se continua). Niste copii se salvaeaza de la explozia unuia avion, dar ei se afla inca pe lista mortii, si continua sa moara, in diferite feluri, socante si tragica, pana ramane doar unul. Final Destination 2 e si mai socant. Nu am mai dormit bine vreo 2 nopti, pana am adormit tot la film m-am gandit. Am crezut ca partea 1 e cam dura, dar la partea a-2-a, a trebuit sa opresc filmul (eu le am in calculator) si sa-mi revin, caci mi se facuse rau la un moment dat.
azibel spune:
Julie,filmul pe care vrei sa-l revezi este in grila Hbo Romania.Si eu l-am vazut de 2 ori.O sa ma uit in programul Hbo.
Isabela
azibel spune:
Revin.Nu este filmul pe care-l cauti tu .Uite despre ce e vorba:
Titlu original: GLOBAL HERESY An: 2002
Regizat de: Sidney J. FurieActori: Peter O'Toole, Joan Plowright, Alicia Silverstone, Jaimz Woolvett
Un amestec de generații diferite, de educații și concepții diferite, presărate cu o intrigă rafinată.
Un cuplu de aristocrați englezi scăpătați, Lord & Lady Foxley's (Peter O'Toole și Joan Plowright), se gândesc să facă rost de bani închiriind somptuoasa lor reședință unei trupe americane de muzica rock numită Global Heresy.
În plus, cei doi își oferă incognito serviciile în chip de majordom și servitoare. Bineînteles, hazul rezultă din ciocnirea mentalităților, educației și culturilor diferite din care provin aristocrații și rockerii (printre care Alicia Silverstone). După mai multe doze de șoc pe care și le administrează reciproc, cele două grupuri ajung la schimburi de experientă extrem de distractive pentru ambele părți.
Isabela
Kehleyr spune:
Mie imi plac mai nou filmele de pe TNT sau de la cinemateca pe tvr 1 (mai ales ca nu au publicitate!!)
De ex. "North by northwest" cu Cary Grant (mai spunea cineva de el)
"Sarada" cu Cary Grant si A. Hepburn (vai, de ce nu sunt femeile de azi ca ea... pentru mine ea si C. Deneuve sunt simbolurile feminitatii si elegantei discrete)
"Fascinatie" cu Cary Hrant, dupa Hitchcock - un film psihologic excelent, desi de acum 1000 de ani!
"Noaptea iguanei" cu R. Burton si A. Gardner, am pierdut ult. 5 minute asa ca il mai pandesc zilele astea...
Iar din cele mai noi:
"Master and Commander" - bunicel, desi pe alocuri cam taraganat. Mi-a placut ca nu arata adversarii tot filmul, urmareai fantome
"Matrix 3" - dupa dezamagirea care a fost Matrix 2 (pentru mine) asta mi-a placut mai mult = desi daca stai sa te gandesti tipii au luat un set de notiuni din lumea IT si le-au plasat in film in stil abstracto-filozofic si uite asa a iesit filmul
"Lost in translation" - la filmul asta mi-a scapat mie ceva, sau a fost complet plictisitor?? Zau ca nu am inteles de ce atata valva.
Mi-a placut numai pentru ca era filmat in Tokio
si cam astea au fost ultimele pe care le-am vazut.
gandacelu spune:
von trier (ati vazut dogville?), kurosawa, tarkovski, kyeslovski... cateva nume de regizori pe care ii recomand
NE-iubitorilor de "actiune"
Androix spune:
Un film excelent si care mie mi-a placut tare mult este o productie braziliana "Orasul Zeilor". Din pacate nu stiu cine l-a regizat dar este un film foarte bun in opinia mea; bun si din punct de vedere al subiectului prezentat (viata in ghetourile din Rio de Janeiro, inspirat dintr-o fapta reala) cat si din punct de vedere al imaginii si coloanei sonore. Vi-l recomand dar ATENTIE! este un film foarte violent, desi plin de invataminte...
Un alt film pe care l-am vazut zilele trecute este "Phone Booth", desi finalul m-a cam dezamagit (fiind obisnuita cu pedeapsa pe care orice personaj negativ o primeste in final...) Kiefer Sotherland face un rol tare bun, chiar daca nu i se vede fata in film decat pe generic
Victoria este de partea celor care cred in ea cel mai mult!
Andreea