Revelion la Casa Romaneasca (Montreal)

Revelion la Casa Romaneasca (Montreal) | Autor: Codrutza

Link direct la acest mesaj

La multi ani ! Un An Nou plin de satisfactii si multa dragoste!
Din curiozitate, a mai fost cineva la Casa Romaneasca de Revelion? Am vazut muuulte mamici frumoase cu bebelusi care au rezistat eroic pana la sfarsit.

codrutza si bb Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Am fost si noi cu minunea noastra si pe cuvint ca nu au fost probleme.Noi ne-am distrat de la inceput si pina...mai multe nu mai zic.Oricum la anul tot masa 14 o vrem.Sa traim cu toti si pitici cuminti la toti.

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Noi am fost la Revelionul organizat de Ion Mazilu (bucatarul) si a fost frumos. Defapt au fost doua locale inchiriate deoarece primul se umpluse imediat ! Noi am fost la cel de al doilea, pe Décarie, a fost multa lume simpatica, nu a iesit cearta, harta, a fost un party "honnête" cum se spune pe aici. Nici prea-prea, nici foarte-foarte cum spunea un anume Caragiale. Pacat ca romanii nostri din Diaspora gasesc "Agadu du du" o melodie antrenanta...si acum dupa ani de zile de cind a iesit... HEEEEEEELLLLLLOO ? Insa asta e nu toata lumea ca crescut aici ca mine

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Unde e Casa Romaneasca in Montreal ?
Mie mi s-a parut ciudat ca la televizor nu au avut deloc program special de revelion. Pe cateva posturi au fost diferite episoade din "Razboiul Stelelor", pe un alt post un spectacol despre razboiul stelelor. Aici lumea nu iese in strada , nu sunt concerte in aer liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codrutza spune:

Pentru Daniela, noi am fost la masa 5.

Pentru Casandra, Casa Romaneasca (sper sa nu spun prostii) apartine Bisericii Buna Vestire, de pe Jarry.

codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

cumva Casa romaneasca e acolo unde se tin de obicei balurile romanesti?
jarry colt cu nu stiu ce...daca da, am fost si eu anul trecut la vreo doua baluri Balul fagarasenilor si inca unul ...am uitat cum se numea...primul a fost ok,dar la al doilea am zis ca nu e adevarat...
o muzica nasoala,era Dj unul dintre batranii distinsi organizatori...si la un moment dat a strigat la copiii care se alergau pe acolo sa se cuminteasca si parintii sa si ia la masa lor...nu mai zic ca in ambele dati,masa a fost un carnat cu cartofi... poate anul asta a fost reusit ....
va pup ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna
Din pacate anul acesta nu am simtit atmosfera de Revelion, nici gind nu e ca in Romania pe timpuri cind veneau copiii cu Plugusorul, cind erau emisiuni speciale la televizor, cind simteai ca e sarbatoare...
MARE PACAT !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput