Ganduri pentru Andreea

Ganduri pentru Andreea | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Pentru ca subiectul se bucura de popularitate,titlul nu mai este de actualitate(din fericire) si s-au adunat pagini multisoare,am deschis un nou subiect pentru Andreea si persoanele minunate care-i sunt alaturi!

Sarbatori Fericite,ani infloritori si vise implinite!!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Andreea, sa te faci bine cat mai repede si sa te reintorci acasa sanatoasa
Noi te iubim mult de tot si suntem mereu cu gandul la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multa sanatate Andreea si sa te intorci cu bine alaturi de familie si de cei ce te indragesc.
Te pupam si noi cu drag.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Multa, multa sanatate ingerasule. am vazut pozele cu tine si esti tare frumoasa!

Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii!

gianina si bebe Simona Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Multa sanatate si numai bucurii.
Ne bucuram din suflet sa aflam ca ai fost o luptatoare si ca acum esti bine.
Numai bucurii si muuuuuultaaa sanatate sa iti aduca noul an.
Te pupam duuuulceee
Si mamicii de asemenea pupici si ,felicitari pt.reusita.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Toate gindurile bune pentru draga de Andreea!

Sanatatea si veselia s-o insoteasca in toata viatza!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Multa sanatate,dulceata mica si multe pupicuri de la gemenei,chiar daca sint mai micuti sint tare pupaciosi!!! La multi ani!

Theodora, Alexandros, Yannis
CRACIUN FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Draga Andreea,
Esti inca mica si vei uita (si-ti doresc din tot sufletul sa uiti)repede prin tot ce ai trecut in spital.Dar ar fi foarte bine sa-ti amintesti ca pe lume sunt si oameni adevarati care te-au ajutat la nevoie( Cristina, Mihai si toti ceilalti) si sa faci si tu acelasi lucru pentru altii cand te vei face mare.....

Sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de cei dragi !!!!!!!
Cu drag,
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Toate gandurile bune, sanatate si mult noroc Andreei, familiei ei si oamenilor minunati care i-au fost alaturi
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Dragii mei,

Marturisesc ca intr-adevar am avut nevoie de "un cearceaf" (asa cum ma avertizase Mihai) atunci cand am vazut cateva din pozele cu Andreea.
Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de acest pui de om, ii multumesc lui Mihai ca a fost mai mult decat un "tatic" pentru Andreea, va multumesc voua, tuturor pentru ca existati si ati fost alaturi de acest copil minunat.
Este o poveste de viata, o poveste adevarata, o poveste despre o familie mare si frumoasa : www.desprecopii.com
Mirela, Florin si Andrei, va multumesc din suflet pentru aceasta familie minunata.
Cei ce nu fac parte din aceasta familie, nici nu stiu ce pierd.

Cu dragoste si prietenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Felicitari Cristinei si lui Mihai pentru tot ce-au facut, admin-ilor pt site si mai ales Andreei, pentru tot curajul si taria de care a dat dovada. Cateodata stau si ma intreb cine sunt adultii in lumea asta mare...???

Sa fii sanatoasa si fericita, micuta printesa, sa ai parte numai de bucurii si sa nu mai fie nevoie niciodata sa vezi halat alb in fata ta, poate doar la frizer...

Te saruta cu drag bebe Patrick si Andra.

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput