Colicii - pana la ce varsta?
Am si eu o intrebare pentru cei ce au trecut prin "placerile" colicilor. Cat dureaza? Eu am un baietel de 2 luni si inca nu am scapat ... credeti ca mai dureaza mult? Ca tare as vrea sa se linisteasca si el si sa nu-l mai doara burtica. Folosim Debridat si Sab Simplex, si probabil ca amelioreaza situatia, dar tot are dureri.
Raspunsuri
Rosey spune:
cartile si experienta spun ca dureaza pana la 3 luni, aproximativ.
nu dispera, nu mai ai mult:)))
pisi_ella spune:
La noi au durat cam 3 luni si ceva...Urate insa au fost cam 2 luni...Brrr!!!!
_Ella & Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro
adameasca spune:
Si la noi cam tot dupa 2 luni au inceput sa dispara. Maine-poimaine facem 3 luni, dar tot se mai miauna uneori. Foarte putin, e drept, dar mai exista. Si la noi tot primele 2 luni au fost de cosmar.
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
Dana_ spune:
Pana la 3 luni insa am auzit cazuri care s-au mai lungit pana mai tarziu.
Pupici
Dana&bb Andy
lilib72 spune:
Sa-ti traiasca baietelul, carmen,
of, si eu sunt o mama care a trecut prin asa ceva...
Daria a avut colici pana la 3 luni , cel mai greu a fost pe la 2 luni
si trei saptamani, a avut cateva zile niste crize de plans...mi se rupea inima de mila ei, dar a trecut...o sa treceti si voi peste asta, acum trebuie sa mai ai putina rabdare.
Va doresc multa sanatate si pupici puiului pe burtica.
lilib
anna maria spune:
La fel,sa-ti traiasca baietelul,Carmen.Se spune ca la baieti dureaza mai mult perioada colicilor,dar nu este ceva batut in cuie.Eu am o fetita si pe ea a tinut-o exact patru saptamini.Ai multa rabdare si sa fie sanatos cavalerul.Pa.
anamaria
ina_nz spune:
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!
Cam 3 luni o sa va chinuitzi. Bafta ca nu mai e mult!!
Ina
silvana75 spune:
M-am hotarat sa-ti scriu nu pentru a te descuraja, dar imi place la nebunie omuletul care musca din perete. Sper ca starea ta nu este aia. Paul a avut colici cam pana la 6 luni. Am folosit si noi Debridat si Sab Simplex. Poti incerca si cu un prosop cald pus pe burtica goala a bebelusului sau pune-l pe pieptul tau (amandoi dezbracati) il calmeaza mai ales daca alaptezi.
Multa sanatate
Silvana si Paul (3 ani)
Gabbriela spune:
Cartzile si doctori spun ca totul trece in jur de 3 luni... eu nu stiu sincer pentru ca nu am avut asa probleme cu bb meu.
Poti incerca ceva masaje foarte usoare la burtica... contactul cu pielea ta il ajuta iara-shi... ceva picurei si multa rabdare din partea ta.
Sarbatori Fericite!
Gabbriela & Julian (un an si o luna)
Amalia spune:
Si eu ca si Silvana, sunt mamica unui baietel care a avut colici pana la 6 luni. Nu au cedat cu nimic si am incercat tot ce am gasit legat de asa ceva. Intr-un final, am scapat si de astea. Ca o raza de speranta pentru tine...TOATE prietenele mele au copii care au avut colici MAXIM 3 luni. Deci, mai ai putin de tras.
Sanatate maxima!