Mi se intampla cele mai frumoase Sarbatori!!!
In ajun de Craciun, vreau sa impartasesc cu voi gandurile mele ...
Sunt fericita!!!!! Sunt cele mai frumoase Sarbatori pe care le-am trait vreodata!!! Totul e atat de perfect, incat nu-mi vine sa cred!!!
De dimineata cand m-am trezit si am vazut bradul ala frumos impodobit si cum ninge afara, am zis ca nu-i adevarat, ca nu mi se intampla mie!!
Totul a inceput de pe 20 decembrie, cand am primit inelul de logodna ... CEL MAI FRUMOS CADOU pe care l-am primit vreodata!!! Nu mi-am inchipuit vreodata ca inelul asta o sa ma faca atat de fericita, ca o sa-l primesc cu atata emotie si c-o sa-mi dea aripi!!!
Mi-am zis tot timpul ca pt mine nu conteaza chestiile astea formale, ca eu nu-mi doresc un inel pe deget, etc.
Si dupa o sambata in care am facut diverse cumparaturi pt. cadouri de Craciun, in adidasi si in trening, am ajuns si la bijuteria de unde mi l-a cumparat. De fapt, l-am cumparat impreuna, am iesit plini de pungi si pungutze si am tacut amandoi, desi amandoi ne gandeam la bijuteria aia din pungutza: eu ma gandeam "oare cum mi l-o da?, oare cand mi l-o da? il tine la el pana de Craciun?" si el la fel "sa-l dau acum? cum, unde? cand?"...
Si uite asa am ajuns in fata cinematografului Scala si m-a intrebat doar "vrei sa-l porti?", am zis"da". S-a oprit in mijlocul strazii, a lasat toate pungile alea in mijlocul strazii, l-a scos si mi l-a pus pe deget. Si de sambata am aripi!!!!
Am facut bradul de sambata, caci nu mai aveam rabdare si il privesc in fiecare zi si seara si e MAGIC!
TOTUL E MAGIC!!! TOTUL E PERFECT!!!
Nu stiu cat de coerenta am fost, dar am simtit nevoia sa va impart si voua din bucuria si fericirea mea! Va doresc din tot sufletul, tuturor, sa iubiti, sa fiti iubiti si sa aveti parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi si de un An nou imbelsugat!!
Ancuss
Raspunsuri
Podeanu spune:
Sa fii mereu fericita ,alaturi de el,exact ca in aceasta clipa magica.
Eu am facut ieri 9 ani de casnicie,si eu mi-am gasit inelul in cizme acum multi ani.
Sarbatori fericite.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
gianina spune:
Felicitari! sa fiti fericiti!!!
Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii.
gianina si bebe Simona Andreea
coral spune:
Sa aveti parte de un Craciun minunat si de cel mai frumos an! Casa de piatra si o viata plina de dragoste si bucurii ca acum.
There is a difference between knowing the path and walking the path.%%-
ane2 spune:
Felicitari!!!Craciun fericit si un An Nou cu multe bucurii!
Anita+bb Rachella 36W
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Eryka spune:
Felicitari si un Craciun fericit si tie
Eryka & sufletzelul din burtica --->Va ureaza Sarbatori fericite si tot ce va doritzi pe anul 2004---> 19 saptamani