Voi ce faceti cu painica veche?

Voi ce faceti cu painica veche? | Autor: carola

Link direct la acest mesaj

noi o aruncam si am mustrari de constiinta. stiu ca nu e bine sa o arunci ,dar daca e muchegaita sau tare...?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Pai eu in Romania nu lasam painea sa se mucegaiasca, o taiam felii (cand era prea veche) si o uscam pe dulap in bucatarie. Dupa aceea cand era uscata o dadeam prin masina de tocat carne si o foloseam ca pesmet. Cateodata o mai adunam si o dadeam pritetenilor care aveau purcei.
Iar aici in Japonia, am intotdeauna cate o felie de paine veche in buzunar... hranesc crapii, ratustele, si alte lighioane salbatice prin parcuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu nu folosesc pesmet.nici nu am prieteni cu porci.alte idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Noi aici avem foarte multi porumbei. Asa ca o inia o pauzam si o dam la porumbei sau la alte pasari mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mai poti face si crutoane asta daca nu este foarte veche si mucegaita....

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

O punem pe pervazul ferestrei si o mananca pasarelele.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

si noi o puneam la porumbei si vrabiute iNmuiATa,dar atunci cand isi iau zborul o imprastie pe geam si se lipeste acolo.nu avem pervaz la bucatarie.sau intra sub chestia aia pe care le punem painea si se strang numai firmituri .

pana la urma cred ca o sa o pun tot acolo ca este iarna si nu au mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca nu e mucegaita, poti s-o uzi si s-o pui la cuptor!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu o adun si o duc la bunica mea, pentru puisori si porcusori.

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Eu aici fac cumparaturi o data pe saptamana, deci inclusiv paine....si toata sta la frigider si se mentine foarte bine....
A, si ma stiu ca painea se mentine foarte, foarte bine in congelator....o vecina de-a mea acum vreo 12-13 ani a cumparat paine pentru o nunta intreaga si a tinut-o in congelator la serv. ( atunci venea un val de scumpire) si au avut paine foarte buna la nunta...
Pe cea mucegaita noi o dadeam la porci cand eram in Romania..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

eu o strang si o dau la pasarele si la ratustile din lacul de la Stadtpark(iarna cam sufera de foame...saracutele)

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput