Buna Carola!
Uite ce faceam eu in Romania cu painea care ramanea: o taiam cubulete si o prajeam intr-o tava la cuptor= crutoane ca la mama acasa. Sunt delicioase cu supa.Incearca si o sa-ti placa mult. Si cum nu puteam sa fac atatea crutoane, insemna sa mananc doar supa, atunci o strangeam si o dadeam unei vecine pt porci. La un moment dat mi-a venit ideea sa cumpar mai putin si a dat rezultate.
Sunt mare cosumatoare de paine si aici m-am confruntat cu o reala problema, painea americanilor este oribila, are miros acru, este groaznic. Abia de curand am gasit cateva sortimente de paine frantuzeasca si sunt FERICITA. Sotul meu congeleaza painea, caci aici se merge la cumparaturi o data pe saptamana si asta mai e o solutie. Te descurci tu pana la urma.
Pupici
Ana 13 saptamani
Ana Burtch
In Ro, o dadeam, impreuna cu mancarea care ramanea nemancata, la pisicile si cainii "comunitari".
J.
Cel mai bine e sa nu o arunci daca nu e mucegaita. De cand sunt in G. strangem semintele care pica de pe paine si le dam la pasarele ca paine nu maincam prea multa, e foarte consistenta si ingrasa.
Solutia aia cu congelatorul e foarte buna!
Viorela