Reclama la cafea Elite
Chiar este necesara reclama pe pagina cu forumul????
Pentru ca mie din cauza ei, imi apare tot timpul o fereastra cu “Security warning” ceva cu Macromedia si alta cu eroare de pagina “Do you wish to debug?”.
Si tot timpul trebuie sa scap de aceste 2 ferestre care ma enerveaza. Si la voi e la fel?
Raspunsuri
OtiliaLia spune:
Cele doua ferestre care va apar nu au nici o legatura cu eventualele reclame de pe pagina (cafea sau cine stie ce prin alte www-uri). ele apar din cauza unor programe instalate anterior sau a altor www-uri deschise. Cel putin eu asa stiu.
Marina spune:
Putina reclama nu strica nicaieri ....e spre binele site-ului!
Pana acum ai mai avut aceasta problema?
Oana spune:
Aceste lucruri au inceput sa se intimple azi, exact cind a aparut reclama respectiva pe forum, pina acum nu am mai avut. Deci....normal ca am facut legatura imediata cu ea!
Si nu mai am nici o alta pagina de web deschisa.
admin spune:
quote:
Initial creeata de Oana
Chiar este necesara reclama pe pagina cu forumul????
DA
quote:
Pentru ca mie din cauza ei, imi apare tot timpul o fereastra cu “Security warning” ceva cu Macromedia si alta cu eroare de pagina “Do you wish to debug?”.
Si tot timpul trebuie sa scap de aceste 2 ferestre care ma enerveaza. Si la voi e la fel?
Probabil ca ai browserul setat sa nu ruleze controale ActiveX sau nu ai Macromedia Flash player necorespunzator instalat.
Oana spune:
Draga Admin, sau Sefu’, sau Florin,
Mi-am setat browserul sa aiba activate toate controalele ActiveX si intr-adevar nu mai imi apare fereastra cu Macromedia.
Si se vede si reclama mai bine, ca inainte nu o vedeam nici pe ea ca lumea!:)))
Mersi pt. ajutor!
crinuta spune:
Si pe mine ma enerveaza. Cand vreau sa dau click pe TOATE FORUMURILE, imi apare reclama exact acolo, si mi se deschide pagina cu Elite
Crinuta
Catalin spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Si pe mine ma enerveaza.
...totusi, ganditi-va ca niste bani proveniti din reclamele astea enervante ajuta site-ul sa existe. Cred ca putem trece cu vederea macar acest lucru pentru ca totul sa mearga inainte cu bine.
Catalin
Think pink!