Dragele mele tare m-as bucura daca in ziua de 30-31 decembrie a-ti avea timp de o cafea ca sunt in trecere prin Atlanta. Mergem la niste prieteni de revelion asa ca o sa fiu doar in trecere (am sa inoptez o noapte la un motel-hotel daca puteti sa-mi da-ti relatie de unul bun si ieftin) si tare mi-ar place sa ne intalnim . E cineva care locuieste in Atlanta sau prin imprejurimi? Nu am mai vazut pui de roman de cand am venit din Romania si tare mi-ar place sa ne cunoastem.
Haideti repede-repede sa punem de o cafea ... cat mai multe... ADUNAREA!!!!
mamica fericita a unui baietel!
Buna lia,
Noi stam la 3 ore de Atlanta, in Montgomery. Si noi mergem in Atlanta la niste prieteni, dar de Craciun, si nu stam pana la Revelion. Mi-ar fi placut sa ne intalnim. Dar daca treci prin Montgomery, esti binevenita la noi. CaT despre Atlanta, nu am mai fost niciodata acolo, si nu pot sa-ti recomand nimic. Tu in ce oras esti? Poate totusi...
Pupici!
Laura, mama lui Andrei
Laura eu locuiesc in Gautier Ms. C-am la trei-patru ore distanta de tine. Hai sa tinem legatura poate avem timp odata de o vizita. Te pup... nu esti foarte departe...:).
Cine a locuit sau a fost in Atlanta ce ma sfatuiti sa vizitez?
mamica fericita a unui baietel!
O.K. Lia, tinem legatura!
Cat despre Atlanta, ai putina rabdare, ti-am spus ca noi mergem de Craciun acolo, si am sa-ti spun ce este de vazut sau pe unde sa te duci. Ne intoarcem pe 26 dec., si am sa-ti povestesc cum a fost si ce am facut noi.
Pupici!
Laura, mama lui Andrei
buna,
eu locuiesc in atlanta.
poate ne intalnim maine ca azi e deja 31 decembrie.
ti-as da sfaturi in legatura cu hotelul-motelul daca as sti in ce zona mergi.
poti sa-mi scrii pe e-mail.
noi de revelion stam acasa, ca nu prea avem chef de plimbari si tare as vrea sa avem niste musafiri.