TEST PAPANICOLAU

TEST PAPANICOLAU | Autor: copilutzu

Link direct la acest mesaj

BUNA!
Pentru linistea mea doresc sa fac acest test.I-am spus medicului de famile, mi-a dat trimitere (de fapt asistenta mi-a dat trimiterea) fara sa imi spuna unde sa fac testul.Problemuta este ca nu stiu unde sa merg.Pe trimitere scrie:-Rog examen Papanicolau- lasand la alegerea mea unde sa ma duc,si eu....
Va rog daca stiti informati-ma unde anume sa-l fac si pretul aproximativ.
Multumesc!!!
Sarbatori super fericite!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Buna,
Pai la Institutul Cantacuzino e cam 300-350.000 lei , dar trebuie sa mergi sa te programezi, si eu au loc liber cam peste 2 sapt de la programare, sau la Sanador e 700.000 lei si ti-l faci pe loc, urmand ca rezultatul si intr-un caz si in altul sa-l primesti peste 2 sapt.
Kamy-7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

KAMISKA,
Iti multumesc ptr.informatie
Sanatate tie lui bb si sotului
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

D-zeule dar ce preturi mari. Pai aici tot test papanicolau se face cu 100 000 de lei si rezultatul in 10 minute la orice cabinet ginecologic cu laborator.

Kammy, asa de mult dureaza la Bucuresti si costa si de 7 ori mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Municipal in Ambulatoriu si nu te costa nimic in perioada asta!
Am fost cu o prietena saptaman trecuta.
Multa sanatate!
Layla cu BB in 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanna spune:

BUNA!DREPT SA-TI SPUN SUNT ORIPILATA SA CONSTAT CA ACEST TEST SE FACE IN BUCURESTI CONTRA COST!!!!!!!!!!Mi-am facut testul PAPANICOLAU acum 5 luni in urma, la ambulatoriu de ginecologiei din cadrul spitalului "SF.SPIRIDON" din Iasi, fara sa platesc!Medicul meu de fam. mi-a spus ca se face GRATUIT, ba chiar in IASI, prin intermediul med. de familie se vrea informarea tuturor femeilor despre importanta efectuarii cel putin o date la 5 ani , in scopul prevenirii cancerului de col uterin.M-am prezentat la cabinet doar cu buletinul de identitate.De preferat este sa se faca la institutii de stat, si nu la cab. particulare!Este incredibil cata indiferenta exista in CAPITALA!Va doresc sanatate,si numai bine

Corban Nicoleta

Mergi la inceput