De-ale porkului si alaptarea - se inteleg?! :D
Dragele mele, acum in prag de sarbatori ma roade si pe mine o problema grava
noi astea de stem fabricutze de laptik pt bebeii nostri dragi
, putem sa gustam - retineti! am zis sa gustam, nu sa facem chiolhanuri - sarmalutze, carnaciori, etc, etc
?!?!
Ca nu pot sa aflu de la nimeni, am mai intrebat in stanga si-n dreapta si nu stie nimeni sigur
...
Nu de alta, dar ma gindesc ca porkul are mai mult colesterol, si noi oricum mancam mai mult pui sau peste.
Astept si eu (pina-n Craciun!
) raspunsurile voastre!
danat
http://community.webshots.com/user/danateu
Raspunsuri
lilach spune:
Nu vad nici o problema, atita timp cit nu maninci pina sa cazi...![]()
Personal eu am mancat de toate cu fiecare copil(3)...chiar daca am alaptat. ![]()
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.
ymellda spune:
Nu vad de ce nu.
Si eu am mancat de toate. E adevarat ca nu am facut excese, dar eu nu ma dau in vant dupa carne de porc. Nu am mancat prea multe muraturi, fasole, mancaruri de varza sau alte chestii care ma baloneaza pe mine si care ar putea sa baloneze so copilul. In rest, fara probleme.
Alina si
Andra - in curand 2 anisori extraordinari !!!!
nadina spune:
VARZA MURATA?CARNE TOCATA?CATEGORIC NU!
hai mami mic si drag ca poti face sarbatorile si fara porcarii.Decat sa planga toata noaptea bb din cauza colicilor mai bine lipsa.
Pupici,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
MarikaStefan spune:
Danat, problema ta este daca tu poti manca?
Depinde ce varsta are copilul. Unii copii simt si daca a mancat mamica o ciorbica in care s-au pus trei feliute de ceapa!
Eu cu fetitza am mancat la spital sarmale, ca asta ne-au dat la masa...
Eu mancam fructe sa am vitamine in lapte, iar alte mamici se mirau cum de am curaj ca nu face bb colici.
Farmecul Craciunului romanesc sunt sarmalele si tot felul de "porcarii"
.
Incearca putin sa vezi cum reactioneaza bb, ai mei sunt foarte mancaciosi, si "m-au lasat" sa mananc ce vreau.
Sarbatori fericite tuturor
!!!!!!!!
Mari si Kitti & bb Ionel (6 luni)
roxanica-mamica spune:
bineinteles ca poti papa tot ce vrei, mai putin varza , muraturi, fasole, mazare, alcool . Cred ca varza din sarmale, fiind gatita, nu are urmari chiar atat de neplacute. Cel mai bine vezi cum se simte bb dupa prima portie !!! Pofta Buna !![]()
roxanica-mamica
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Gabbriela spune:
Normal ca poti manca tot ce vrei numai ai grija cu mancarurile care contin usturoi ca o sa iti miroase lapticul. Eu am patit-o si 2 zile nu a mai supt banditul meu. Cartabosul este iara-si o mancare mirositoare. Aaaa... incearca sa mananci dimineata si in timpul zilei, nici o data seara sa nu ii faci somnul agitat la copil.
SARBATORI FERICITE!
Gabbriela & Julian 
Adela P spune:
Mie consultanta in lactatie mi-a spus ca pot incerca orice. Daca vad ca ceva nu prieste, sa intrerup o saptamana dar sa incerc din nou dupa aceea. Singurele chestii de la care a zis sa ma abtin un timp sunt alunele, fructele de mare, alcoolul , tigarile. Bine, eu nici nu fumez, nici nu beau alcool dar celelalte imi plac.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Sabina spune:
Sigur ca da! Ce are carnea tocata? Cu varza mai moale, si cu fasolea.Si multe fructe, cine zice ca nu ...scuze, dar nu e sanatos la cap.restrictiile sunt extrem de putine. Pupici!
Sabina & Sofia Galagia