ZINNAT

ZINNAT | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Vladut - 1an si 5 luni a facut o viroza urata si facem tratament cu zinnat. Este un chin, nu vrea sa-l ia sub nici o forma, cum ia un pic, chiar si diluat cu diverse chestii vomita. Nu stiu ce sa mai fac, cum sa i-l dau? Chiar nu mai vrea sa pape nimic, nici nu deschide gurita. Cele care ati dat zinnat cum ati procedat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu i-am dat Zinnat tot pe la aceasta virsta lui Tudor. I l-am dat cu o seringa, putin cite putin. De altfel asa lua orice medicament la virsta aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Vladut al meu asa mi-a facut de la Augmentin. Medicul mi-a spus sa nu-i mai dau niciodata Augmentin, caci probabil ca nu-l suporta. De altfel nici nu am mai incercat de atunci sa-i dau Augmentin. Medicul alergolog mi-a spus sa atentionez toti medicii care-l consulta despre acest lucru.
Lui Vladut i-am dat Zinnat cand avea o saptamana si nu am avut nici un fel de probleme.
Cred ca cel mai bine vorbesti cu pediatrul copilului.
Sanatate!
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

quote:
Originally posted by otau

Lui Vladut i-am dat Zinnat cand avea o saptamana si nu am avut nici un fel de probleme.
Cred ca cel mai bine vorbesti cu pediatrul copilului.
Sanatate!
Aurora

Am vb. cu pediatrul, m-a sfatuit sa-l diluez. L-am diluat, l-am amestecat cu miere, cu sirop concentrat de visine, cu suc de portocale, cu mancarea lui preferata - in lingurita am pus cate o picatura de zinnat.... si nimic. Acum nu mai vrea nici nurofen are chiar ii placea.
Cum ma vede ca ma apropi de el cu lingurita e disperat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Si eu am patit la fel. Si dac reuseam sa il dau il vomita cam in jumatate de ora. Asa ca l-am inlocuit cu CECLOR, pe care il ia cu placere.
Sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilia

Si eu am patit la fel. Si dac reuseam sa il dau il vomita cam in jumatate de ora. Asa ca l-am inlocuit cu CECLOR, pe care il ia cu placere.
Sanatate!

Pt. ce ti-a recomandat medicul zinnat?
Noua ne-a zis ca ar putea sa ne dea augumentin, dar nici ala nu e stralucit la gust sau zinnat comprimate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carina a luat Zinnat inainte de a face 1 an pentru un streptococ in gatut. Problema la noi era ca nu vroia sa inghita nimic nici macar apa asa ca s-a si deshidratat si a trebuit sa o hidrateze cu perfuzie si cu o tura i-a dat si axetine(substanta activa din zinnat) intravenos. I-au lasat o branula in manuta cateva zile si ii dadeau dimineata si seara prin ea (nu a fost internata). Poate fi si asta o solutie daca asta e singurul antibiotic recomandabil in cazul vostru. Augmentin a luat acum o luna si nu am avut nici o problema cu inghititul lui (chiar ii placea!).
Sa va faceti bine repejor.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

CE GUST ARE DE FAPT ZINNATUL?
Eu stiu ca toate siropurile pt. copii sunt dulci, asta e asa de amar ca nici eu nu l-as bea.
Asa e, amar, sau e ceva in neregula? Este in termenul de garantie, am urmat intocmai instructiunile la prepararea lui...

Mergi la inceput