Face pipi foarte des

Face pipi foarte des | Autor: delilu

Link direct la acest mesaj

Fetita mea Alexandra in varsta de 3 ani, face pipi foarte des. Uneori si de 3 ori pe ora. Nu mereu, uneori in cursul diminetii, alteori seara. Oricum cred ca intr-o zi face de vreo 15 ori sau chiar mai mult.
Acest lucru l-am observat de cateva luni, de cand am scapat de pampersi. I-am facut acum cateva luni analiza la urina si nu i-a iesit infectie urinara. Acum ne-am hotarat sa o repetam.
Analize la sange i-am facut la 1 an si i-au iesit normale.
Ce poate avea?
Sunt disperata. Toate ziua sta pe oala si zice si ca o ustura si popoul (dar am intrebat-o unde si a aratat pe unde face pipi).
S-a mai confuntat acineva cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Cred ca ar trebui totusi sa repetati urocultura,avind in vedere ca totusi pentru recolta trebuie facute ceva eforturi pentru a iesi corecta.In primul rind macar 4-5 ore,persoana nu trebuie sa urineze.Se recolteaza prima urina de dimineatza in recipient steril si ar fi bine sa cautati un centru de diagnostic serios.Subliniez acest lucru pentru ca am trecut si eu prin asta si am facut niste teste intr-un laborator care imi aratau ca nu am nimic,iar la cel de al doilea mi-a iesit clar :e.coli.
Faptul ca are usturimi la urinat,indica clar o infectie urinara.
Pina la efectuarea analizei,poti sa-i faci bai de sezut cu apa cit o poate suporta ea de calda cu coada soricelului si musetzel,sau sa-i dai de la plafar picaturi de ulei de ienupar(dar trebuie sa intrebi sau sa citesti prospectul daca se poate da si la copii asa de mici).
MULTA SANATATE!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Discuta si cu un medic pediatru, poate are muschii slabi si simte vezica plina si daca are urina putina.

Usturimea ma duce cu gandul tot la infectie, repeta analizele, din prima urina de dimineata.

Sanatate!

Pupice
Mari si Kitti & bb Ionel

Mergi la inceput