Deregleare hormonala?

Deregleare hormonala? | Autor: try

Link direct la acest mesaj

UM a fost pe 8 noiebrie apoi luna asta pe 8 a inceput o mica sangerare care a durat cinci zile. E vorba de fapt de doar 2-3 picaturi maronii in fiecare zi care in final au disparut. In primele 3 zile ale acestor usoare sangerari am avut si usoare dureri ca de ciclu. Nu mi s-a mai intamplat nicodata pana acum sa am aceste sangerari inainte de menstruatie. Pur si simplu venea aproape dintr-o data. Semne de sarcina nu am deloc, nici macar sani mariti sau tensionati, ca urmare am exclus cauza asta. Simt doar o presiune in partea de jos a abdomenului, nici nu stiu cum s-o descriu, poate ca o balonare. Asa ca am explus posibilitatea unei sarcini...
In ultimele 3 luni (dupa ce am pierdut o sarcina in iunie) am avut o durata a ciclului foarte variata: de la 28 la 37 de zile (exceptand prima menstruatie dupa avort care a fost la 7 sapt.).
Cam care ar putea fi cauzele unei astfelde sangerari? Este doar o usoara sangerare sau pot s-o consider ciclu? Poate fi si de la tictura de propolis pe care am luat-o timp de o luna (cate 4 picaturi in fiecare zi) pana pe 10 dec.?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu m-am dereglat dupa ce am luat tincturi, asa ca nu exclud posibilitatea asta si la tine.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menad spune:

am avut aceleasi simptome si de aceea, spun ca n-ar fi rau sa-ti faci testul Papanicolau. Sanatate maxima, mena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

L-am facut la sfarsitul lui iulie, anul asta. Totul a fost OK. Modificarile la nivelul celulelor nu apar atat de repede ca sa poata fi observata o diferenta la 6 luni. Asta-i si motivul pentru care Papanicolau se recomanda a se repeta o data la 3-5 ani, iar daca ai peste 35 de ani, o data pe an. Daca se face mai des s-a constatat ca nu se observa mari diferente de prevenire a cancerului de col.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput