Hemoroizi

Hemoroizi | Autor: nela

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva un leac foarte bun pentru hemoroizi.
Ma confrunt cu neplacerea asta inca din timpul sarcinii si iata ca nici dupa un an de la nastere nu reusesc sa scap definitiv.
Exista perioade cind aproape cred ca au disparut ca apoi sa revina din nou. Am folosit pina acum doar Hemorzon.
Va multumesc anticipat.

S-auzim de bine!
Nela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna, Nela!
Eu sunt acum gravidutza si am aceeasi problema ca si tine. Am rezolvat cat de cat neplacerile create de constipatie prin cateva lucruri respectate cu sfintenie:
1.dimineata, pe la ora 5 iau o lingura de miere, pe stomacul gol, si un pahar de apa.
2.mananc in fiecare zi una-doua cutii de activia.
3.beau cat mai multa apa (cel putin 2 l pe zi)
4.ca unguent eu am folosit ULTRAPROCT care este f. bun.
Am ajuns insa si la medic si acesta mi-a dat o reteta pt. un unguent. L-am folosit si pe acela, dar de cateva saptamani nu am mai avut nevoie de unguente. Este f.f. important ceea ce mananci ca sa nu te constipi.
Multa sanatate tie si lui bb!
Adrianain 32 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si eu am probleme cu Hemoroizii, dar in moment nu ma deranjeaza. Am avut inainte de prima sarcina si s-au accentuat de la nastere. Dupa primul control in spital mie una mi s-a spus, ca atunci cind nu voi mai avea de gind sa am inca un bb sa-i operez(impropriu spus exista o metoda mai noua de ardere, cauterizare, ceva de genul asta), si probabil ca o voi face dupa ce voi naste in ianuarie, de la fiecare nastere se accentueaza si mai mult. Mie nu mi-au ajutat prea mult cremele, imediat dupa nastere da, si crema si gheata, dar dupa 2 saptamani, cind puteam sa ma asez nu mi-a m-ai ajutat.

narcisa 33 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-maria spune:

Eu dupa nastere m-am trezit cu vreo 4 "indivizi" de toate marimile. Doctorul mi-a recomandat Detralax (sper ca am retinut corect), si unguent local, cred ca Ultraproct era.
Mentionez ca alaptam si nu a fost problema cu Detralax-ul.
Ana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Ptr cele cu burtica: va doresc din tot sufletul sa nu treceti prin ce am trecut eu. pana in saptamana 37 nu am avut in viata mea probleme cu 'indivizii'.Deoarece bb meu a fost mare ptr mine (3700gr eu avand 1.60 inaltime)a existat o presiune f mare asupra zonei respective si intr-o dimineta m-am pomenit cu un 'individ 'care mi-a dat dureri groaznice si a sfarsit prin a se tromboza (s-a umplut de sange si a devenit cam de marimea unei masline 'jumbo'). a trebuit sa-l extirp chirurgical fiindca in acele dureri nu mai aveam timp de laser cu programari cu tot. dupa ce mi-a trecut cu chiu cu vai primul, a aparut al doilea in saptamana 39 de sarcina.tot ce a urmat a fost mult mai cumplit decat la primul.
multumesc lui Dumnezeu ca am nascut la 1 sapt si ceva dupa incizarea celui de-al doilea, altfel nu stiu ce ma faceam.
durerile de dupa cezariana mi s-au parut mai suportabile.

deci va rog nu-i neglijati:gheata si unguente pe cat posibil

sanatate multa si nastere usoara!

Corina si bb Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Procto-glyvenol unguent!!
E un pic cam scump,dar isi merita banii!!!
Eu am avut dupa nastere o criza hemoroidala urita de tot si mi-am revenit foarte repede dupa aplicarea unguentului!!!
Multa sanatate!Cristina si Mihnea

PS Pentru fetele cu probleme de constipatie cronica:incercati o vreme ca dimineata pina la ora 12 sa nu mincati altceva decit fructe de orice fel(nimic altceva decit fructe-fara cafea,ceai,lapte).Apoi de la 12 si pina seara mincare obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

unguent Variterp si supozitoare Carpicon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiana30 spune:

Cum am scapat eu definitiv de hemoroizi: - metoda babeasca

Timp de 30 zile la fiecare 2 zile cate 2 banane coapte mancate cu coaja cu tot ( sa stiti ca nu sunt rele).

Un unguent ( eu am folosit hemcort ) aplicat in fiecare zi dupa ce stateam cu fundul in apa calda pe care nu o lasam sa se raceasca, cam 5-10 minute.

Sper sa va foloseasca.

Numai bine!

http://community.webshots.com/user/daiana30

Daiana si bebeul Aris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mie dr mi-a recomandat Proctolog, pe care il folosesc. Am observat imbunatatiri, dar de trecut n-au trecut de tot. MI-a mai spus sa mananc paine de tarate si cereale de grau cu tarate - spunea ca au la Angst.
Bafta!

Mergi la inceput