Insuficienta progesteron

Insuficienta progesteron | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Da, am fost la medic si se apre ca am insuficienta de progesteron. De o luna eu sunt tot "pe rosu". Bine, foarte foarte putin dar totusi e zilnic sie de atata timp. Mi-a dat medicamente sa mi se opreasca sangerarea si apoi discutam de bebe. Intrebarea mea e, ati avut vreuna insuficienta de progesteron? Si ati rezolvat-o? Si acum aveti bebe? Eu vreau bebe........

Cosmina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, ai sangerari de o luna? Ce au spus medicii in afara de progesteron? Eu stiu ca probleme progesteronului se poate rezolva usor. Ce tratament urmezi tu acum?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Crinuta am niste pastile cu progesteron. Atat. Sa mi se opreasca sangerarea. E aproape oprita acum.

Cosmina

Mergi la inceput

Cum se numesc pastilele?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

"Norethisteron" se numesc. Mi le-a dat medicul aici in Ger.

Cosmina

Mergi la inceput

Nu am mai auzit de ele. Sunt scumpe?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu am insuficienta de progesteron. Cauza , lipsa ovulatiei sau deficienta de ovulatie. Medicamente : utrogestan si duphaston (contin progesteron).

Cu ovulatia cum stai?

AniS

Mergi la inceput

Crinuta, nu sunt scumpe. 3,72 euro. Aici in Germania. Dar mi le-a dat gratuit.
AniS, eu am facutniste analize in Ro, adica doar mi-a luat proba in ziua 7, 14 si 21. Si concluzia a fost ca nu am ovulatie. Dar din cate mi-a spus medicul de aici pentru a se stabili lipsa ovulatiei trebuie circa 3 luni sa ti se faca analize. Mie in Ro doar o luna mi-a facut. Si mi=a dat medicul din Ro, Clostylbegit. 3 luni.Dar nu mi-a facut ecografie in timpul tratam. Cam aiurea cu medicii din Ro. Mi-au last toti un gust amar. Acum am inceput aici de la zero. Deocamdata fac tratam asta sa mi se opreasca sangerarea (mi s-a oprit deja) si apoi urmeaza o serie de analize.

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akydoo spune:

javascript:insertsmilie('')
grup

si eu am aceeasi problema ... lipsa de progesteron ... ( asta duce la imposibiliateta fixarii oului fecundat pe uter). Dupa ce am facut analizele hormonale luna trecuta doctora mi-a recomnadat medroxiprogesteron din ziua a 16-a timp de 2 luni. A mai luat cineva medicamentul asta.. a avut si rezultate ?

Mergi la inceput

si eu am aceeasi problema ... in noiembrie am facut analizele gotmonale si mi-a iesit insuficienta de progesteron.... doctora mi-a recomandat medroxiprogesteron ... a mai luat cineva acest medicament.. si a avut rezultate !!!!?

Mergi la inceput

cool!

scuze :) nu gotmonale ... intelegeti voi ...

Mergi la inceput