nelamuriri legate de testul de sarcina
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Mel, am vzut ca ai intrebat si la mamici de iulie-august, insa vreau sa iti spun ca fiecare femeie este diferita, si nu trebuie sa te iei dupa nimeni. Tu ai marele avantaj sa fi fost odata insarcinata, deci poti compara aceasta perioada cu perioada cand ai aflat ca esti insarcinata. Dar chiar si asa nu este o regula. Sarcinile pot fi total diferite, semnele la fel.
Se pare ca tu simti ca lun asta e. Cand apar de obicei durerile premenstruale la tine? Si cu nervozitatea cum e ? Eu una nu am observat sa fiu mai nervoasa inainte de ciclu.
pupici
Crinuta
gongutza spune:
Mel iubita de ce esti tu rea si iti place sa te chinui?Vrei bataita?Ti-am mai spus si repet,testul de sarcina fie el de care o fi,chiar si clear Blue nu iese pozitiv pana nu iti intarzie ciclul...concentratia de hcg este prea mica in primele zile dupa conceptie...tu nu ai vazut ca si la fiv,inseminare se face testul de sange dupa 14 zile de la conceptie si abia dupa aia si test de urina?Pe intrebate la medic si pe demonstrate,nu ies pozitive!Eu sunt cel mai bun exemplu!
Sa stii ca inainte de ciclu,adica atunci cand trebuia sa vina si eu am fost super irascibila,ma durea burtica si asteptam rushii,chiar umblam cu tampoane in geanta ca dupa starile pe care le aveam eram sigura ca nu e bbe.Nici cand mi-a iesit primul test pozitiv nu mi-a venit sa cred...asa ca fii optimista si mai ai rabdare vreo 2-3 zile si daca nu vin uratii fa un test,asta e parerea mea.Temperatura e tot mare?
Iti tin pumnii,si fetelor la fel.Sa va aduca Mosul un bb mic in burtik.
Sa ne tii la curent ca altfel...te batem.
Crinuta mama tu chiar esti suparata pe mine?
Pupici
alina25 spune:
Vreau sa ma lamuriti intr-o problema ptr. o prietena .
Cum interpretati un test de sarcina cu o linie bine pronuntata
si o linie deasupra liniei pronuntate foarte slaba
adelais spune:
Alina, nu stiu ce fel de test e da' daca-s doua e de bine (cel putin pt. mine asa ar fi). ar fi mai relevant un test de sange.
Adelais
alina25 spune:
Testul se numeste OZONE -50000.Daca ar fi fost al meu as fi fost si
eu fericita.Dar linia slaba era prima si cea bine pronuntata a doua
mel_g spune:
Daca prietena ta are o nelamurire sa repete testul, dar eu cred ca nu este cazul
Pupici
Mel
Ela2001 spune:
eu am facut 2 teste:unul cu vreo 4 zile inainte de ziua cind ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si altul azi dimineata la o zi dupa.Amindoua au iesit la fel:prima linie pronuntata si a doua slaba.Am folosit tipuri diferite de teste, amindoua ieftine(aprox. 50.000lei).Inclin sa cred ca sint insarcinata,desi nu-mi vine sa cred ca am ramas asa de repede,intrucit am renuntat la protectie (prezervativ) luna asta(UM pe 25 ian 2004).Voi ce parere aveti?Sint sau nu insarcinata?
Tia spune:
postat de camys 2000
Trimis la - 23/02/2004 : 13:19:17
--------------------------------------------------------------------------------
Mi-am facut doua teste de sarcina si la ambele a aparut o a doua liniutza , mai timida...dar este.
Inca sunt in dubii, nu stiu ce sa cred, ma dor ovarele ( sa fie de la stimularea ovariana pe care am facut-o?).
Voi ce ziceti ? sa ma bucur?
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
valentinag spune:
Dupa cum am mai zis,2 liniute apar doar daca sunteti insarcinate!
Carmen,daca ti-a zis ca ai ovarele super stimulate,ti-a zis si citi foliculi ai avut,cit de mari erau,s-au spart toti?
Draga Ela2001,da rapida mai esti mama!UM 25 ian,23 feb insarcinata,UAU!Tu te numeri printre cele fericite!
Vreau si eubb!
Valentina
camys_2000 spune:
da valentina, acum 2 saptamani cei doi foliculi care i-am avut mai mari s-au spart.
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000