Iaurt la 6 luni jumate. Da sau nu?

Buna fetelor,
Diana are 6 luni jumate si i-am diversificat 2 mese, masa de la 11 , unde mananca pireu e legume cu carnita (pentru ca eu am inceput serviciul) si masa de la 18.30, la care mananca cereale cu lapte sau branza cu banana si mar.
As vrea sa ii dau Danonino din cand in cand la masa de la 18.30 si vreau sa stiu daca e bine sau nu.
Voi ati dat bb-ilor asa devreme?
Cum s-au comportat?
Denisa si Diana
Raspunsuri

csimion spune:
Da, noi i-am dat iaurt Danonino Ioanei chiar de la 6 saptamani. Cate putintel, cate putintel, pe langa alaptatul de rigoare si putem spune ca nu am avut nici o problema. Ba mai mult, Ioanei ii place foarte mult Danonino. Acum are un an si deja am trecut la iaurtul Danone Natural, pentru ca e mai mare.
Tati&Mami&Ioana

orzu irina spune:
Buna fetelor! Bata-l vina pe Danonino, de ce oare suntem noi atrase numai de produse care au fel de fel de chimicale in ele. Vreti sa spuneti ca Danonino sau Danone"natural" sunt produse bune pt. bb? Eu ma indoiesc. Faceti fetelor iaurt de casa ca ala este natural. Cu respect, toate cele bune.
orzu

pisi_ella spune:
Eu i-am dat de la 6 luni...Problema e ca nu se omoara...Ii place doar cel de vanilie...Insa eu i-am dat mai intai Danone Natural...si inca ii dau...Am mai multa incredere in el...Incearca sa-i dai mai intai iaurt simplu, normal, e mai sanatos...Danonino are aromele alea tare ciudate...Si sa stii ca nu la toti bebelusii le place Danonino...A mea, dupa cum ti-am zis, nu se omoara...Mai mult ii place Danone Natural sau Cremoso..._Ella &
Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro

puppe spune:
Eu am inceput sa-i dau Andradei Danonino exact in ziua cand a implinit 5 luni-de caise si de vanilie.La inceput, cate o lingurita, apoi treptat mai mult, acum (dupa 1 sapt.) papa o cutie la ora 10 dimineata si ar mai manca ea, dar nu-i dau mai mult, deocamdata. Ii place, nu o doare burtica, mai contine si calciu...cred ca e bun, si medica mea de familie a zis la fel.Din pacate, eu lucrez cate 12 ore/zi, asa ca e exclus sa-i prepar eu iaurtul (nici n-as sti, de altfel), asa ca prefer varianta din comert.Am si alte prietene care le dau bebeilor Danonino si se apre ca e f.bine tolerat, n-am auzit pana acum de reactii adverse.N.B. nici bebeii prietenelor mele nu au mai mult de 5 luni, dimpotriva, recordmena e o fetita de 2 luni care deja papa iaurt si ii place !

LIONI spune:
Bobo(1 an si 11 luni), mananca iaurt de la 5 luni. Am inceput cu Danone - crema de iaurt, iar acum folosim Danone natural.Sfatul meu este sa incepi cu iaurt natural.

tlaura spune:
Si noi am inceput pe la 6 luni cu Danone crema de iaurt, dar mi-a facut enterocolita de la el. Poate a fost o intamplare, dar s-a declansat chiar in seara in care i-am dat iaurtul. Pediatra mi-a spus ca danone nu e chiar foarte "curat". Asa ca dupa aceea i-am dat numai Prim, iaurt care este f. bun, si l-a tolerat f. bine. Iar cele cu fructe... mult mai tarziu. Ideal e sa se faca in casa iaurtelul.
Numai bine!
laura, mama lui Andrei

Denisa spune:
Multumesc de raspunsuri.
O sa incercam mai intai natural.
De facut in casa, putem sa incercam.
Va tinem la curent cum a reactionat.
Pupici, Denisa si Diana

otau spune:
Eu i-am dat lui Vladut iuart Danonino de la 6 luni. Mai tarziu am trecut pe Danone delicios si apoi toate celelalte din gama Danone.
Nu am avut nici un fel de problema de la Danone, dar o prietena (m-am intalnit cu ea in supermarket la raionul de iaurturi) mi-a spus ca ei ii recomandase pediatrul copilului altceva decat Danone pe motiv ca sunt f. multi copii intrenati in spital cu probleme digestive datorate intolerantei la produdsele Danone. Drept sa spun mai auzisem eu chestia asta, dar nu-i dadusem prea mare importanta. De atunci insa, am virat-o pe altfel de iaurturi si cel mai bun mi se pare Covalact si Napolact( mai ales cel la cutie de carton de 1 litru). Foarte bune sunt de asemenea si iaurturile Campina. Nu pot sa spun ca am exclus total Danone, pentru ca Vladut stie toate reclamele pe de rost si cand mergeme la magazin le recita si apoi incepe sa puna in cos diverse (Danonino, delicios, etc), dar incerc sa variez cu mai multi producatori. Daca tot avem de unde alege de ce nu ? Un lucru este cert: cu toate reclamele care se fac cum ca nu ar contine conservanti, etc este practic imposibil ca un produs lactat sa aiba termenul de garantie de o saptamana sau chiar doua fara "adaosuri chimice".
Pupici.
Aurora

Aalina spune:
Noi am inceput la 7 luni cu iaurtelul. Ii dau iaurt normal pe care il combin cu fructe. Eu am gustat Danonino si nu mi-a placut asa ca nu am de gand sa ii dau. Sarbatori fericite!!!
http://community.webshots.com/user/aalinador

carrie spune:
buna Denisa, diferenta de varsta intre fetitele noastre e de 5 zile:). stii ca mai povestim si pe Yahoo doar suntem co-orasence ca sa zic asa.ai inceput lucrul?
si eu vroiam sa pun subect cu iaurtul...
deci fetelor, cum sa fac iaurtul acasa, pentru ca as incepe cu asa ceva?
multumim
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia