Cresa buna in Timisoara? Eventual una privata..
Buna, stie cineva o cresa buna in Timisoara? Poate fi (chiar ar fi de preferat) una privata, nu conteaza daca e scumpa.
Va multumesc
Raspunsuri
kosmina spune:
si eu caut asa ceva de ceva timp,e o gradinita privata in lipovei,iau de la 2 ani in sus,dar de cresa nu am aflat nimic.
kosmina si raducu
alexa00 spune:
buna fetelor,
a-ti vizitat vreo cresa in Timisoara?Eu am primit ultimatumul de la mama soacra si acum am timp limitat sa caut cresa!
Daca eram fata desteapta cautat mai de mult, dar asta este!
Pe net nu am gasut nimic in afara de lista pe care am postat-o la unul din subiecte.
M-ar interesa mai ales ceva in zone Circumvalatiunii.
Help please!!!!
silvana75 spune:
Daca mai este cuiva de folos va pot ajuta cu informatii despre cresa de pe str. Paciurea, in spatele Prefecturii. Este fosta cresa a partidului. Paul a fost acolo timp de un an. Doamnele de acolo chiar sunt faine. Nu am avut niciodata nimic de obiectat (si credeti-ma sunt foarte exigenta cand vine vorba de copilul meu).
Silvana si Paul (3 ani)
alexa00 spune:
buna silvana
inca ma intereseaza informatiile despre cresa.Ce m-ar interesa:
-au si program saptamanal(il duci pe bebe luni si il poti lua vineri seara).Nu ca mi-ar conveni, dar tre sa plec cateodata in delegatie cate o saptamana, iar sotul nu se descurca.
-cum stau la capitolul mancare,curatenie si aerisitul camerelor?(eu am fost la 2 crese din zona mea si m-am ingozit:ba prea putine asistente,ba aer f inchis, ba nu primim copii asa mici-Paul al meu are 8 luni)
-ai cumva si un numar de telefon de la cresa?
Mersi mul de tot pt informatii
Numai bine,
alexa00
silvana75 spune:
Paul al meu a mers la cresa cand avea 1 an si 10 luni. Nu stiu daca primesc copii asa mici. Normal ar trebui sa primeasca ca doar de aceea e cresa. Din pacate nu mai am nr. de telefon. Il mai caut pe acasa poate il gasesc. Dupa cum am mai spus eu nu am avut ce sa le reprosez doamnelor de acolo. Nu cu mult inainte de a pleca noi la gradi a venit o tanara asistenta care era pusa pe treaba. Dar sa sti ca la orice cresa sau gradi. si parinti contribuie financiar la cumpararea anumitor lucruri. Mancarea era buna si le dadea cat cereau, nu era o portie si atat. Cand e timp frumos ii scoate in curte (curtea cam mica). Program saptamanal nu au.
Silvana
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
cgabriela spune:
Briana are 1 an si 8 luni, din 23 febr. merge la cresa nr.11 pe Brandusei, eu sunt multumita, am colege care merg l aprivate, dar eu chiar sunt multumita! Este adevarat ca asa mici nu prea iau , dar incearca sa iei legatura cu asistentul de la maternitatea Odobescu , sus la etaj la nou nascuti, stiu ca el a deschis , mai cu cineva o cresa particulara pe undeva prin zona Balcescu, ia copii de la 2-3 luni, mai multe nu stiu . Sa ne ti la curent.
Ceau
alexa00 spune:
Buna,
legat de acest subiect ,daca ajuta pe cineva:
Allegria
str. Textilistilor nr. 19
Program scurt si program prelungit
Au si cresa
Barbie Fan Club
str. Ulpia Traiana nr. 25 (zona Rebreanu);
Au si cresa
Doll's House
str. Aurel Popovici nr. 6 (zona Take Ionescu);
Pinocchio's Friends
str. Drubeta nr. 64 (linia tramvaiului 7, zona Giroc-Mures-Rebreanu);
Wonderland
str. Arges nr. 8;
Preturile sunt intre 100 si 170 de euro, in functie de ce se doreste.
Numai bine,
Alexa
enik spune:
Hai ca va ajuta fata!! Daca sunteti aproape de piata Yosefin incercati la bisericuta catolica de acolo. In toamna s-a deschis o gradi privata in incinta biserici (ff faina). Si vecinutul meu de 2 ani , merge tot acolo. De pret nu stiu sa va spun exact dar pot sa ma interesez in cateva ore. Va pup si sper sa va fie de ajutor.