absolut in doi!!! numai ca....
Raspunsuri - Pagina 4
alba spune:
Ari,fii te rog tare,nu te lasa...stii, tu sperantza moare ultima,sper din suflet sa fie bine si sa aveti un Craciun feeric,alaturi de Celine!
Multa,multa sanatate va dorim!Uffff...
***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
cataghe spune:
Ari, iti doresc si eu mult curaj si ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine! Sper sa ne poti da vesti bune cit mai repede!
Doamne ajuta!
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
Irinel spune:
Sa il ajute Dumnezeu sa se faca bine si pe tine sa treci peste acest moment dificil. Dumnezeu poate sa transforme aceasta mare tristete in cea mai mare bucurie si cele mai fericite sarbatori pentru voi trei si sper din tot sufletul sa o faca.
Cu drag,
Irina
missiday spune:
Adriadne,incearca sa fii linistita,noi toti suntem alaturi de tine si sigur va fi bine!
lena spune:
Fii tare si gandeste pozitiv si Dumnezeu nu te va lasa la greu!
Noi toate suntem alaturi de tine!
Lena
tlaura spune:
Cred ca e cumplit prin ce treci, mai ales in prajma sarbatorilor, dar tocmai de aceea Sunt sigura ca totul se va termina cu bine. Trebuie sa fii tare. Copilul vede si simte! Ne rugam pentru voi.
Dumnezeu sa aiba grija de sotul tau si de voi!
Laura, mama lui Andrei
ariadne spune:
Vreau sa va multumesc inca o data pentru sprijinul vostru moral, ati adus in sufletul meu din nou speranta si bucuria ca sunt atatia oameni care iti pot fi oricand alaturi chiar daca prietenii si familia sunt atat de departe.
Ieri dupa amiaza am fost in spital, aflasem deja ca operatia se terminase, cu bine!
A durat patru ore, a fost asistat de doi anestezisti , doi chirurgi, doi medici si reprezentantul de la firma de unde i se comandase aparatul ce urma sa fie implantat.
Trombozele sunt inca in inima, au reusit sa implanteze aparatul fara sa le atinga si fara sa se deplaseze.
Este o situatie destul de delicata, exista inca riscul pe viitor ca aceste coagulari sa se deplaseze, va fi in tratament, insa nimeni garanteaza ca vor disparea atat timp cat deja a facut tratament doua luni inaintea operatiei si nu sa vazut nici o ameliorare.
Inca nu am discutat cu medicul chirurg si nici cu cel de sectie, de obicei se face o programare intr-o zi cand pot asista si membrii familiei la discutii.
Luni i se va face un test, sub narcoza i se va opri inima artificial , trebuie verificat daca deffibrilator-ul pe care il are functioneaza corect.
Testul va fi un alt hop, organismul se resimte ca dupa un infarct urmat de impulsuri electrice.
Sotul meu este relativ bine, era deja constient cand am ajuns la spital, am vorbit insa foarte putin.
A urmat o noapte de dureri groaznice si ameteli, astazi insa a reusit sa mearga putin.
Dupa amiaza sunt din nou la el, o sa incercam sa facem impreuna o " plimbare" mai lunga.
Cam astea sunt vestile, oricum bune.
Nu este pt.prima data cand trecem prin asemenea momente grele, de data aceasta insa a fost greu de dus...
Clinica in care este internat este una specializata, medicii sunt extrem de bine pregatiti si cu experienta , teoretic stiu ca se face pt.el tot ce se poate, exista intotdeauna un insa...